Predstavljamo ljetne destinacije do kojih možete s budžetom manjim od 2000 kuna

| Travel |

Editor's pick by Tea Filipović

Tea Filipović, urednica Design, Lifestyle i Culture rubrika na Wall.hr portalu

Top tri ljetne destinacije za budžet do 2000 kuna  
Top tri ljetne destinacije za budžet do 2000 kuna  

Ponude za putovanja koje gotovo svakodnevno viđamo na Facebooku zvuče toliko nevjerojatno, da si često znamo reći "ovo je predobro da bi bilo istinito" i pomislimo "ma ovo mora biti prijevara". No ovoga puta nije prijevara.

Ove tri ljetne destinacije koje je internetska stranica putujmojefitno.com.hr nedavno objavila kao mjesta na koja možete otići s budžetom manjim od 2000 kuna doista jesu stvarna i moguća putovanja sa spomenutim budžetom. Na vama je da se malo angažirate, pronjuškate internetom i doznate kako najjeftinije boraviti na lokaciji, za ostalo su se pobrinuli u putujmojeftino.com.hr.

O kojim se lokacijama radi i kako do njih doći te kojim se malim trikovima poslužiti doznajte u nastavku...

1. Santorini

Santorini
Santorini

Santorini je jedna od najpopularnijih svjetskih destinacija i naizgled vrlo skupa destinacija, ali samo naizgled. Ako ste ikada htjeli rezervirati putovanje u Santorini mogli ste vidjeti da vas putničke agencije traže preko 4000 kuna za putovanje, no istina je da je ova destinacija vrlo povoljna ako se malo potrudite i samostalno organizirate putovanje iz Beograda. Avionske karte za ljetne mjesece mogu se pronaći već od 1000 kuna, smještaj na Santoriniju zna biti vrlo povoljan, kombinirate li let iz Beograda s pet noćenja na Santoriniju cijena putovanja iznosit će manje od 2000 kuna što je dvostruko povoljnije od cijene koju traže putničke agencije. 

2. Sicilija

Sicilija
Sicilija

Sicilija je zasigurno jedna od nama najbližih i vrlo poželjnih destinacija. Do Sicilije je najjednostavnije i najpovoljnije letjeti iz Trsta, a do Trsta možete autobusom, osobnim automobilom, uz uslugu prijevoza goopti koji vam nudi prijevoz od kućnog praga u Zagrebu ili autobusnog kolodvora do zračne luke u Trstu po vrlo povoljnoj cijeni. Prijevoz do Trsta stoji oko 200 kuna, dok avionske karte oko 400 što vam ostavlja i više od 1000 kuna za smještaj. Budžet od 2000 kuna dovoljan je za put do Trsta, let za Palermo i 6 noćenja u Siciliji.

3. Malta

Malta
Malta

Malta je predivno ljetno odredište, ali nažalost još jedna destinacija za koju putnčke agencije traže dosta novca. Želite li putovati gotovo dvostruko jeftinije najbolje je putovati iz Venecije otkud Ryanair nudi avionske karte za cijenu od 50-tak eura gotovo svakodnevno. Do Venecije nije teško doći osobnim automobilom, autobusom ili uslugom goopti. Kombinacijom prijevoza do Venecije, leta do Malte i noćenja 6 dana vaše će putovanje zasigurno biti ispod 2000 kuna.