8 svjetskih najboljih turističkih destinacija prema Instagram zvijezdama

| Travel |

Editor's pick by Tea Filipović

Tea Filipović, urednica Design, Lifestyle i Culture rubrika na Wall.hr portalu

Koliko ste se samo puta našli u situaciji da ste na Instagramu pronašli sliku neke prekrasne lokacije i potrošili sate maštajući o njoj? Mi nebrojeno, pogotovo iz razloga što pratimo najpoznatije svjetske putnice-blogerice, a prije svega Instagram zvijezde, koje broje više desetaka, stotina pa čak i milijuna followersa. Tako je Mydomaine.com predstavio popis najpoznatijih „Instagram“ turističkih lokacija koje su upravo one proslavile – da, između Pariza, Barcelone, Provanse, Santorinija, Islanda, Havane i Göremea, prva lokacija na popisu najboljih upravo su Plitvička jezera!

Plitvička jezera @tuulavintage

Plitvička je jezera tako na sam vrh smjestila Jessica Stein (@tuulavintage), blogerica koja putuje svijetom i broji više od 2,2 milijuna followersa. Za njih kaže da je jedan od najljepših prizora koje je ikad vidjela (a posjetila ih je 2014. godine) i da se voli ove uspomene prisjećati pogotovo sada u vrijeme zime i hladnog vremena. Njezin je savjet da Plitvička jezera posjetite rano ujutro – da možete sami uživati u njihovoj ljepoti.

Uz Jessicu Stein, spomenute lokacije proslavile su blogerice poput Amande Shadforth, Nicole Warne, Aimee Song, Leah, Rocky Barnes, Julie SariÑane i Emelie Natasche. Želite li uživati u prirodnim Instagramskim ljepotama obavezno ih pratite. Imena njihovim profila saznajte u našoj galeriji.

8 svjetskih najboljih turističkih destinacija prema Instagram zvijezdama