Predstavljamo 4 venecijanska hotela za koje se isplati štedjeti

| Travel |

Aman Canal Grande Venice

Položen na Grand Canalu, ovaj povijesni luksuzni hotel, bivši Palazzo Papadopoli, mjesto je gdje su se George Clooney i Amal Alamuddin vjenčali - ne, ne možemo naći bolji pečat odobrenja od toga. Izgrađen je u 16. stoljeću, a okružen je mirnim vrtovima koji pružaju predah od užurbanih, turistički ispunjenih ulica. Freskama ju je oslikao Giovanni Battista Tiepolo, a svilom zamotani zidovi i pozlaćene štukature na stropovima dokaz su kako rokoko čini sve da se osjećate poput kraljica i kraljeva. Prava bajka.

Noćenje od 1500 dolara

Hotel Excelsior

Dugogodišnja urednica Voguea Sally Singer jednom je opisala hotel Excelsior kao "dijelom maurskim vlasništvom, dijelom vlasništvo kralja Arthura," i ne možemo zamisliti bolji opis estetike ovog high-style hotela. Bazen je mjesto gdje želite potrošiti 100% svog vremena u ljetnim mjesecima, a ako je dovoljno dobar za Victoria Secret anđelicu Alessandru Ambrosio, koji boravi tamo tijekom filmskog festivala u Veneciji, sigurno je dovoljno dobar za nas.

Noćenje od 404 dolara

Splendid Venice

S glamuroznim, klasičnim interijerom, Splendid Venice je hotel s četiri zvjezdice samo nekoliko koraka od Trga svetog Marka. Uz suvremeni talijanski njuh i dodir old-school glamura, njegove elegantno opremljene sobe stvaraju osjećaj vrlo "nove Venecije" . Dobitna kombinacija mirnog, udobnog i luksuznog.

Noćenje od 368 dolara

Gritti Palace

Od 1475. godine, Gritti Palace gradila je dugu povijest - prva je službena rezidencija obitelji Gritti, kasnije vatikanskih veleposlanika u Veneciji. Početkom 19. stoljeća, pretvorena je u hotel, a prije nekoliko godina, kako bi se je spasilo od potonuća, izvršena je pedantna obnova. Sada su ostali izvorni detalji poput drvenih stropova, zidnih svjetiljki iz 18. stoljeća, ručno oblikovanog murano stakla i zamršenih freski kako bi pridonjeli osjećaju povijesti. Luksuzni novi akcenti poput luxe mramornih kada i namještaja s ogledalima učinili su ovaj hotel jednim od najprestižnijih u cijelom svijetu.

Noćenje od 1297 dolara