3 najluksuznija odmarališta za savršeno bračno putovanje

| Travel |

Bračno putovanje tijekom medenog mjeseca trebalo bi biti vrsta odmora kojeg nikada nećete zaboraviti - trebalo bi biti putovanje života uz nezaobilaznu stavku da bi prvi izlet kao muž i žena trebao biti poklon pošteđen svih troškova. S pravim hotelom u izvrsnom odmarlištu, još boljim spa i wellness centrom te nenadmašnim prirodnim ljepotama ne možete pogriješiti. Tako smo otišli korak naprijed i pronašli tri najbolja svjetska odmarališta koja vas mogu učiniti uzbuđenijima stvarnog vjenčanja (ne brinite se, nećemo nikome reći).

Tradicionalna elegancija - CastaDiva Resort & Spa

CastaDiva Resort & Spa

Odmaralište poznato kao jedno od najglamuroznijih mjesta na svijetu na jezeru Como, lijepa je destinacija okružena klifovima, palačama, zavojitim planinskim cestama, vilama i dramatičnim krajolikom. Treće po veličini jezero u Italiji s 56 četvornih milja obuhvaća nekoliko manjih gradova i sela, a nekada je bio idealno mjesto gdje su se odmarali rimski aristokrati.

CastaDiva Resort & Spa, nekada dom poznate talijanske operne pjevačice i muze Giuditte Pasta iz 19. stoljeća, besprijekoran je hotel otvoren 2010. godine te čini savršen spoj starog svijeta i suvremenog dizajna, s čak 75 soba i apartmana rasprostranjenih na devet zasebnih vila, uređenih u duhu opere. U središtu naselja je Villa Roccabruna, mjesto gdje se nalazi recepcija, raskošnim dnevnim prostorima, bar, terasa i spa.

Vani je lijepo dizajnirani grijani, plutajući bazen s panoramskim pogledom. Toplice objekta s podzemnim spa centrom nude četiri luksuzna spa apartmana koji predstavljaju četiri elementa: vatru, vodu, zrak i zemlju. Svaka privatna oaza dolazi zajedno s tušem, parnom sobom, saunom i prostorom za opuštanje. U Lounging području, gosti se mogu opustiti na udobnim ležaljkama i diviti se pogledu na otvorenom. Spa također ima kromoterapijske tuševe, finsku saunu, tursku kupelj, sobu s himalajskom soli i state-of-the-art fitness centar.

Senzualna osama - Carpe Diem Suites & Spa

Carpe Diem Suites & Spa

Poznat kao najslikovitiji grčki otok Santorini, izvrstan je dragulj koji se nalazi u Egejskom moru. Bijela struktura litica, vodeni jastuci između nijansi akvamarina i duboke plave te plažama, okvir je veličanstvene prirodne ljepote povijesnog otoka. Neki znanstvenici vjeruju da je otok dio legendarnog izgubljenog kontinenta Atlantide, koji objašnjava osobit šarm i mističnost.

Carpe Diem Suites & Spa nalazi se na mirnom brežuljku ispod drevnog srednjovjekovnog grada Pyrgos sa samo 10 apartmana gdje osoblje pruža visoku razinu usluge. Prijevoz do hotela organizira osoblje, gdje ne postoji recepcija jer se svakom apartamnu dodjeljuje osobni predstavnik koji je stalno dostupan. Svaka soba ima veliku privatnu terasu, infinity bazen, prozračne prostrane sobe i ogromnu kupaonicu s masivnom kadom. Osoblje je na raspolaganju 24/7 kako bi vaš boravak bio savršen.

Ekskluzivni sofisticiranost - Baros Maldives

Baros Maldives

Jedan od najekskluzivnijih "bračnih" destinacija u svijetu su Maldivi, a Baros Maldives se može opisati samo kao raj na zemlji. Mirno, tirkizno more uokviruje prekrasne mekane bijele pješčane plaže i bungalove koji plutaju iznad vode. Sa samo 75 apartmana, omjer osoblja i gostiju je 3: 1. Svaka vila na otoku ima svog domaćina koji obično govori 3-5 jezika i dostupan vam je 24/7. Kao treće najstarije odmaralište na Maldivima, napravljeno je tako da drži korak s modernim vremenima. Infinty bazeni iznad oceana nedavno su dodani prošle godine, s pogledom na Indijski ocean i otok Male u daljini. Vlastiti greben okružuje netaknuteulagunu, a ronjenje sjedefinitivno jedan od mnogih aktivnosti koje ne smijete propustiti.