Ovo savršeno odmaralište pronaći ćete na plaži Mykonosa

| Travel |

Ovo prekrasno odmaralište smješteno na slikovitom otoku Mykonos u Grčkoj imena Scorpios by Michael Schickinger koji radi u dizajnerskom studiju Lambs&Lions, ekskluzivan je bijeg od stvarnosti koji slavi kulturu plaže i odmora

Projekt je razvijen u bliskoj suradnji s dizajnericom interijera Annabell Kutucu kako bi se spojile prirodne teksture s funkcionalnim suvremenim sadržajima – pokušali su spojiti tradicionalne materijale i tehnike gradnje iz kikladske arhitekture kako bi Scorpios potpuno posvetili mjestu na kojem se nalazi i kontekstu. Odmaralište je prepuno predmeta koje su Michael i Annabell pronašli na raznim putovanjima diljem svijeta.

Inspiriran kontrastima koje otok Mykonos otkriva (uglavnom svojom kamenitim, vrućim krajolikom suprotstavljenim okrepljujućim plavim morem), projekt je zamišljen kao holistički resort. Materijali, teksture i boje čine sve da ugode vašem oku i duhu, a sam krajolik u kojem se nalazi Scopios dovoljan je da se odmorite kako treba na svome zasluženom godišnjem odmoru.