Tko se sve od poznatih našao na Smart Fashion Weeku Zagreb

| Lifestyle |

Sinoć je završilo još jedno izdanje jedinog domaćeg internacionalnog događanja - Smart Fashion Weeka Zagreb na kojem smo imali prilike gledati odlične revije domaćih i stranih dizajnera. Od veličanstvenog otvaranja revijom Ivane Popović, revijama domaćih dizajnera poput Ane Kujundžić, Monike Sablić, Simone Manojlović, Larie by Marine Lacković, blackpearl by Sara Lončarić, Croatica by Matea Jukić, Krune Jendrijeva, Iggya Popovića, Zjene Glamočanin, revijama stranih dizajnera Fabryana, The Rodnik band i Edeline Lee iz Londona, DB Berdan iz Istanbula, Pol design iz Madrida i Claudine Ivari iz Pariza do spektakularne završnice revijom Igora Galaša. Sve u svemu - tri zaista spektakularna modna dana iz prvog reda pratio je ogroman broj poznatih osoba iz društvenog i javnog života. 

Smart Fashion Week Zagreb

Tako su u revijama uživale Iva Balaban, Iris Androšević Pinjuh, Martina Podgorski i Nataša Brunović koje su, jednako kao i Ana Gruica s kolegom Ivom Perkušićem te Iva Leko i Matea Ibanez došle pogledati reviju svoje prijateljice Monike Sablić. Lana Banely Bara  zasjala u suknji iz nove kolekcije Larie by Marina Lacković, bile su tu i uvijek nasmijana Mia Kovačić i Ida Prestar koja se dobro zabavljala kada je shvatila da ima iste cipele kao Lejla Filipović koja je došla sa suprugom Tarikom. Marija Cvitanović podržala je kolegicu Ivanu Popović i pritom se odlično zabavila, revije je gledala i Maja Lena Lopatny sa sestričnom Lanom Radeljak. 

Smart Fashion Week Zagreb

U svjetskoj i domaćoj modi uživala je i Vanja Mamić s kćeri, ali i Anica Kovač, Tamara Garbajs, Andrea Andrassy, Nives Čanović, Lana Gojak, Ivan Leo Lemo, Lupino, Jurica Pađen i Ankica Dobrić. Indira Vladić Levak iz Colonije odlično se zabavljala slikajući selfije s ekipom iz trenutno najgledanije zabavne emisije Tvoje lice zvuči poznato - Renatom Končić Mineom, Jasnom Palić Picukarić i Ronaldom Brausom koji na revije došao sa svojom najboljom prijateljicom, glumicom Nadom Abrus

Indira Levak, Renata Končić i Jasna Palić Picukarić

Antonija Stupar Jurkin revije je gledala sa RTL kolegom Dorijanom Klarićem, a u publici smo vidjeli i glumicu Matiju Prskalo, Sonju Kovač s Franom Jurajem Prizmićem, Filipa Dizdara, Josipu Pavičić, Zvončicu Vučković, Sayona Bangouru, Nevena Ciganovića s prijateljicom Giannom Apostolski, glumicu Petru Vukelić, Ines Preindl, Uršulu Tolj, Amira Kazića Lea, Ivanu Delač Đolo, Sandru Marković, Katju Kušec, Elizabetu Gojan. 

Smart Fashion Week Zagreb

Ivane Misirić došla je u haljini Marine Lacković koju na kampanji Smart Fashion Weeka Zagreb nosi Petra Frković, a Alka Vuica sjedila je u publici i uživala u reviji Zjene Glamočanin pa nije uživo na televiziji uspjela pogledati kako je izgledalo kada ju je Mario Petreković imitirao u već spomenutoj emisiji Tvoje lice zvuči poznato.

Dorijan Klarić i Antonija Stupar Jurkin

Bilo je tu i puno kolega dizajnera koji su došli podržati svoje kolege poput Tonya Rica, Luke Grubišića i Lane Puljiz, Zorana Aragovića, Martine Felje, Ane Ćavar Artiđane, Ive Karačić, Elfsa, Ines Zrnc Gregorine, Marine Prevolšek, Natalije Smogor, Andree Vidas i Dijane Sokolić, ali i dizajnera koji su sami imali reviju, a druge su dane proveli u publici poput Simone Manojlović, Marine Lacković i Iggya Popovića. 

Tarik i Lejla Filipović

Ogroman broj poznatih lica još je jednom pokazao kako je pozivnica za Fashion Week Zagreb s razlogom najtraženija pozivnica u gradu.