Tko je sve bio na predstavljanju proljetnog broja Storybooka?

| Lifestyle |

U zagrebačkom art klubu Super Super održana je promocija novog, proljetnog izdanja Storybook magazina čiju naslovnicu krasi Edina Pličanić, prvakinja Baleta zagrebačkog HNK.

Promocija proljetnog Storybooka

Uz zvijezdu naslovnice, promociju su svojim dolaskom uveličali kolumisti Storybooka -  Jelena Veljača, Ante Vrban, Milana Vlaović, Lana Biondić, Romano Bolković, Mia Kovačić, ali i brojne domaće zvijezde koje su s oduševljenjem prelistavale novi broj omiljenog časopisa. Tako su se tijekom večeri na proljetnom Storybook partyju družili Iva Šulentić, Ivan Šarić i Korana Gvozdić, Sarah Josipović, Ecija Ivušić, Iva Balaban, Iva Jerković, Mirjana Mikulec, Nikolina Lacković, Martina Čičko Karapetrići i Morana Saračević iz Boudoira, Edvin Liverić, Nera Stipičević i mnogi drugi.

Promocija proljetnog Storybooka

Novo proljetno izdanje hrvatskog lifestyle časopisa Storybook donosi i niz ekskluzivnih intervjua među kojima su holivudska zvijezda Juliette Binoche, jedna od najuspješnijih tenisačica današnjice Ana Ivanović, kraljica slastičarstva Peggy Porschen, američka spisateljica Deborah Harkness, jedno od trenutačno najtraženijih glumačkih imena Goran Bogdan.

Promocija proljetnog Storybooka

Tu su i modni i beauty editorijali s potpisom sjajnih kreativaca domaće modne scene, kao i zanimljivi tekstovi i kolumne poznatih storybookovih kolumnista i suradnika. Nove stranice magazina ispisuje pregršt različitih tema među kojima je svoje mjesto i ovoga puta našla jedna nova iz niza socijalno osvještenih kojima se storybook kontinuirano bavi. Sve to samo je dio zanimljivog mozaika uvijek originalnog Storybooka koji je izvrsna uvertira u proljetne dane, a koji se od subote nalazi na svim kioscima. U našoj galeriji pogledajte kako je bilo na ovom druženju.

Promocija proljetnog Storybooka