Slavni Hrvati uživali u svim čarima Bentley automobila

| Tech |

Na spomen luksuza i udobnosti na pamet nam pada tek nekoliko auto brandova koji imaju dugu tradiciju na tom polju. Bentley je svakako jedan od tih brendova. Jedna od najprestižnijih svjetskih marki automobila odabrala je Rovinj, dragulj istarskog poluotoka za prezentaciju sedam svojih top modela.

Bentley Roadshow će u slijedećih nekoliko dana okupiti stotinjak vjernih kupaca I ljubitelja ovog posebnog automobila iz cijelog svijeta, te će im osigurati poseban doživljaj vožnje prelijepim krajolicima koje samo Istra može pružiti. Uz najpoznatije modele Mulsanne, Continental GT, Flyin Spur...Bentley tim predstavio je i cijeli asortiman dodatne opreme koja upotpunjuje cjelokupni doživljaj ovog automobila. 

Bentley svoje putovanje luksuza I udobnosti započinje u hotelu Lone i hotelu Monte Mulini, jedinstvenim hotelima prožetim sinergijom funkcionalnosti, sklada i elegancije. S posebnim naglaskom na umjetnost dizajna te besprijekornim spojem ljepote, stila i povijesnog nasljeđa, Hotel Lone i Monte Mulini savršeno su se uklopili u imidž koji njeguje I Bentley.

Uzbudljiv zvuk, luksuzna unutrašnjost te kvaliteta izvedbe privukli su i našu glazbenu divu Ninu Badrić koja je oduševljeno primjetila kako ovakav automobil zaista oduzima dah. U Bentley prezentaciji uživala je i Lana Klingor te Ronald Braus koji su na kratko prekinuli svoje ljetne odmore i isprobali kako je to voziti se u jedinstvnom spoju tradicije i moći.