Nike predstavio kolekciju inspiriranu Cristianom Ronaldom

| Tech |

CR7 „Savage beauty“
CR7 „Savage beauty“

Cristiano Ronaldo, najbolji nogometaš današnjice, ne prestaje nadahnjivati Nikeove dizajnere koji su priču ove nogometne zvijezde odlučili predstaviti kroz sedam poglavlja.

S tri Zlatne lopte te preko 500 golova, Cristiano Ronaldo je ostvario ono što nitko u povijesti nije – najviše postignutih golova u jednom klubu, ali i u zemlji. I dok Cristiano nastavlja stvarati povijest na terenu, Nike je odlučio stvoriti kolekcije koje će ispričati Ronaldovu priču kroz sedam poglavlja - prije svega kroz sedam modela Mercurial Superfly CR7 kopački, ali i drugih proizvoda koji će biti predstavljeni u narednim sezonama. Prvo poglavlje predstavljeno je pod nazivom „Savage beauty“.

MERCURIAL SUPERFLY CR7 SAVAGE BEAUTY
MERCURIAL SUPERFLY CR7 SAVAGE BEAUTY

Riječ je o kolekciji inspiriranoj vulkanskim otokom Madeirom, gdje je Cristiano rođen. „Madeira će uvijek biti u mom srcu. Sretan sam što će moj otok biti predstavljen diljem svijeta. To je fantastičan osjećaj.“, ističe Ronaldo.

Print inspiriran lavom jedan je od najzahtijevnijih koji je Nike ikad izradio na kopačkama. Suradnja Nikea te stručnjaka iz Montebullena u Italiji, rezultirala je grafikom koja naglašava Ronaldovu brzinu - kroz šest boja grafika se „prelijeva“ od nožnih prstiju do pete. Na bočnoj strani nalazi se prepoznatljivi CR7 logo koji nadopunjuje veliki Swosh znak.

Osim kopački, kolekcija se sastoji i od odjeće, a Nike je obogatio kolekciju i Nike free tenisicama. Uz Savage Beauty estetiku, Nike Free Mercurial Superfly tenisice prate inovacije, performanse i osobnost Nike Mercurial Superfly kopački. Kolekcija je dostupna od studenog putem Nike aplikacije, te kod odabranih maloprodajnih trgovaca.