Internetski magazin Netokracija prvi u Hrvatskoj lansirao Viber Public Chat

| Tech |

Viber, globalna aplikacija za razmjenu poruka širi svoju prisutnost na tržištu regije, a danas je u Hrvatskoj lansiran prvi Viber Public Chat i to u partnerstvu s Netokracijom

Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za razmjenu poruka, danas je u Hrvatskoj lansirala svoj prvi Viber Public Chat kanal i to u partnerstvu s tehnološkim internetskim magazinom Netokracija. Usluga Viber Public Chat omogućava korisnicima novu vrstu komunikacije koja im pruža pristup javnim osobama i medijima, te mogućnost razgovora s njihovima idolima, novinarima, sportašima ili omiljenim brendovima.

"Viber Public Chats su trenutno jedna od popularnijih metoda komunikacije s brendovima (bilo osoba ili organizacija) putem pametnih telefona, a s obzirom na broj korisnika Vibera u Hrvatskoj, samo je bilo pitanje vremena kad će ih Viber uvesti. Izuzetna nam je čast biti njihov prvi partner u Hrvatskoj, s obzirom da prilagodba rješenja poput Public Chata za naše tržište pokazuje koliko je hrvatsko tržište napredovalo po pitanju novih pristupa mobilnim komunikacijama - toliko da je prepoznato i na globalnoj razini!", rekao je Ivan Brezak Brkan, osnivač i glavni urednik Netokracije te dodao: "Osim hrvatskog izdanja Netokracije, danas je i Netokracija Srbija lansirala Viber Public Chat pa se veselimo komunikaciji s čitateljima diljem regije".

NETOKRACIJA tim - Ivan Brezak Brkan, Mia Biberović, Josip Zurak

Viber danas ima više od 600 milijuna jedinstvenih korisnika širom svijeta, dok na prostoru Centralne i Istočne Europe broji čak 27 milijuna korisnika pri čemu je Hrvatska među vodećim tržištima. U okviru svoje strategije, Viber konstantno kreira nove, zabavne funkcije za svoje korisnike, počevši od široke ponude zabavnih digitalnih stickera do javnih chatova za diskusiju koji omogućuju korisnicima razmjenu poruka s poznatim osobama iz svijeta zabave, kulinarstva, sporta, glazbe i drugih. Lokalizacija je ključni dio ove strategije, pa zato čelni ljudi Vibera nastoje, kroz stvaranje partnerstava u skladu s kulturom i duhom lokalne sredine, ostvariti najvažniji cilj, a to je povezivanje s važnim životnim trenucima svojih korisnika, svakodnevno širenje pozitivnih vibracija i stvaranje povoda za lijepe i plemenite događaje.

Drago mi je što portalu Netokracija mogu poželjeti dobrodošlicu u globalnu obitelj Viber javnog chata, čime je on postao naš prvi partner sa svojim javnim chatom u Hrvatskoj! Radujemo se novim pridošlicama koje će kreirati i pratiti sadržaje kanala Viber Public Chat – i razmjenjivati dobre vibracije unutar njihove zajednice digitalnih starosjedioca i tehnoloških profesionalaca”, rekla je povodom lansiranja u Hrvatskoj Daniela Ivanova, Viberova menadžerica za razvoj poslovanja u Centralnoj i Istočnoj Europi.

Daniela Ivanova