Sudeći prema Instagram fotkama, zvijezde su se ludo zabavljale na dodjeli Grammyja!

| Lifestyle |

Rihanna i Sam Smith
 
 

Ovogodišnja dodjela Grammyja bila je prilično značajna: američki predsjednik Barack Obama održao je govor protiv nasilja, Kanye nam je pokazao da ima smisla za humor, a nastupi su pokrili manje-više sve glazbene žanrove (AC/DC, Madonna, Beyonce, John Legend,...). Ono što nas uvijek zanima je pogled na dodjele nagrada iz perspektive umjetnika i performera. Svi smo vidjeli fotke s crvenog tepiha, ali sada, zahvaljujući društvenim medijima, zvijezde nas vode iza pozornice najveće glazbene noći.

Od prvog reda preko backstagea pa sve do after partija, na Instagramu, imamo neograničen pristup svemu što se događalo na Grammyjima. Možemo vidjeti svoje najdraže glazbenike kako i s kime se druže, slikaju i izglađuju odnose.

Diplo je objavio fotku s Taylor Swift, iako su nedavno imali burnu svađu na Twitteru; Rihanna je progutala Sama Smitha sa svojom rozom Giambattista Valli Couture haljinom; Katy Perry i Miley Cyrus su se cijelu noć družile; Beyonce i Jay Z ponosno su pokazali svoje nove kipiće, a Kim Kardashian je s Chrissy Teigen i Johnom Legendom uslikala njihove “ne možemo vjerovati da je Beck pobijedio”  izraze lica.

U našoj galeriji pogledajte neke od najboljih i najzabavnijih Instagram fotki koje su nas oduševile.

Kim Kardashian
Kim Kardashian