Što se sve sinoć događalo u Zagrebu?

| Lifestyle |

Što se sinoć događalo u gradu? Lauba/Velvet/Omnibus

Sinoć je u Zagrebu bilo teško za odlučiti na koje od događanja u gradu prvo krenuti. Od lansiranja novog izgleda Karlovačkog piva u Laubi gdje je svirao i Pavel, predstavljanja novog pića od aronije u Velvetu do otvaranje jednog od modernijih fotografskih studija u gradu. Sva su događanja vrvila od poznatih osoba, dobre atmosfere i zabave. Pa krenimo redom:

Više od 600 uzvanika na predstavljanju novog izgleda Karlovačkog piva

Karlovačko novi izgled party, Lauba

Sinoć je u galeriji Lauba na veličanstven način predstavljen novi izgled omiljenog hrvatskog piva – Karlovačkog piva. U jedinstvenom iskustvu uživalo je više od 600 uzvanika među kojima su bili predstavnici domaćih kompanija i medija te osobe iz javnog i političkog života: Sandra Bagarić, Ivan Todorić, Ivan Dečak, Tarik i Lejla Filipović, Marko Tolja, Davor Bruketa i Siniša Waldinger, rukometaši Zlatko Horvat i Filip Ivić, vaterpolisti Miho Bošković i Pavo Marković, Andrea Andrassy, Iva Šulentić, Renata Sabljak, Saša Buneta, Lana Klingor Mihić, Ivana Mišerić, Damir Martinović Mrle, modni dvojac Elfs, Neven Ciganović, bend Pavel, Nevena Rendeli, Ivana Mišura, Vanillaz i mnogi drugi…

Karlovačko novi izgled party, Lauba

Karlovačko pivo na svojoj etiketi ponosno nosi grb grada Karlovca u kojem se proizvodi. Nov izgled Karlovačkog piva odlikuju moderan dizajn te stiliziran i moderniziran grb grada Karlovca kojim dominiraju prekrasne sirene – inspiracija za sinoćnji događaj. Misteriozan svijet sirena na jučerašnjem događaju bio je odličan uvod kojim Karlovačko otvara novo poglavlje pivske mitologije.

Karlovačko novi izgled party, Lauba

„Ovim događajem uplovili smo u budućnost. Karlovačko pivo ima dugu tradiciju, no to je pivo koje se stalno razvija i okrenuto je budućnosti. Nova etiketa ponosno pokazuje svu strast i umijeće koje ulažemo u naše Karlovačko. Podsjećamo i na hrvatski ječam kojeg koristimo u Karlovačkom pivu. Za nov izgled Karlovačkog inspirirale su nas sirene – simbol karlovačkih rijeka koje su oduvijek povezivale ljude. Tako i naše Karlovačko povezuje sve nas optimiste i zaljubljenike u život, a vjerujemo da će tako biti i u budućnosti u koju plovimo“, istaknula je Branka Slaveska, predsjednica Uprave kompanije HEINEKEN Hrvatska.

Brojni poznati na predstavljanju novog likera s okusom aronije

Predstavljanje novog likera s okusom aronije

Sinoć se u galeriji Velvet održala večer užitka koji ne poznaje kompromis. Brojne poznate osobe iz društvenog i javnog života Hrvatske složile su se u jednom – život je prekratak da bi ga ispunili prosječnim, očekivanim, „običnim“ iskustvima. Tim motivom se vodi novi Badelov Korlat Aronija liker koji prkosi očekivanjima većine. Nina Badrić, Bojana Gregorić Vejzović, Baby Dooks, Boris Banović, Domagoj Jakopović, Ronald Braus i Andrej Dojkić uvjerili su se da Aronija na prvi okus uzbuđuje, zavodi i osvježava.

Predstavljanje novog likera s okusom aronije

Aronija, sibirska borovnica kako ju mnogi nazivaju maleno je čudo prirode koje je bogato prirodnim aktivnim spojevima, vitaminima i mineralima. Korlat Aronija rezultat je neiscrpnog znanja, truda i umijeća Badelovih majstora destilera gdje su uspjeli istaknuti bogat, intenzivan slatko-trpki voćni voćni okus aronije gdje su svaku kap pretvorili u malenu senzaciju.

Otvorenje jednog od najmodernijih foto studija u Zagrebu uz nekoliko uhićenja

Otvaranje novog Omnibus studija

Udruga Omnibus otvorila je vrata svog novouređenog studija u Brozovoj ulici brojnim poklonicima fotografske i video umjetnosti. Na zanimljivom druženju okupilo se mnogo glasovitih fotografa, producenata, ali i osoba iz javnog života s kojima osnivači Omnibusa Hrvoje Serdar, Igor Šeler i Siniša Uštulica već godinama uspješno surađuju.

Omnibusovci su gostima priredili originalan doček fotografirajući ih kao što se to radi u policijskim postajama pa su tako „priveli“ Bojanu Gregorić, Sadnija CenovaSuzy Josipović Redžepagić, Vladimiru Spindler, Sanju Agić, Antoniju Gogić, Maju Vračarić KuljišDamjanu Domanovac i mnoge druge.

„Konačno i mene netko sumnjiči za nešto! Već sam pomislila da nisam u trendu.“ – veselo je izjavila Bojana Gregorić koja već godinama surađuje s Hrvojem Serdarom. „Poziranje fotografima nezaobilazan je dio moje profesije, no kada Hrvoje stane iza objektiva osjećam potpuno povjerenje i opuštenost pa te fotorgrafije redovito budu fenomenalne.“ – naglašava Bojana. Za dobru atmosferu na druženju pobrinuli su se sjajni glazbenici Second Hand Banda.

Onovana s ciljem promicanja i unapređenja fotografije kao umjetnosti Udruga Omnibus uspješno radi na nizu projekata, a ovo druženje iskoristili su i da najave svoju izložbu „Omnibus Asiatique“. Naime, u utorak, 17. veljače u 19,00 sati u Galeriji Karas u Zagrebu, otvara se izložba fotografija četvorice vrsnih fotografa - Hrvoja Serdara, Igora Šelera, Saše Pjanića i Siniše Uštulice.