Što ove slavne ljepotice STVARNO misle o botoxu?

| Lifestyle |

botox

 

 

Ah, taj pritisak Hollywooda! I dok često zavidimo aktualnim zvijezdama, uspoređujući se s njima konstantno, sasvim sigurno nitko od nas ne bi htio život ispred HD ekrana. To je kao stavljanje povećala na sve svoje mane kako bi ih svijet što bolje vidio! Stoga, razumijemo zašto se neke žene odlučuju za botox i plastičnu kirurgiju kako bi što duže zadržale mladenački izgled. Naše je društvo opsjednuto s glatkim, zategnutim licima (ozbiljno, koliko još photoshop promašaja moramo vidjeti?). Ali postoje neke zvijezde s A-liste koje godinama odbijaju "popravljati" svoj izgled, i bit ćete iznenađeni koja su se sve imena našla na našoj listi:

 

1. Salma Hayek (47)

"Botox? Vjerujte mi bila sam u iskušenju - ali sam odoljela! Razmislite o tome što se događa vašim mišićima i vašoj koži kad ste bolesni i mirujete nekoliko dana? Atrofiraju! Plus, ako zaledite mišić na licu, ostali to moraju nadoknaditi. I jednom kada prestanete, kako će to izgledati? Znate li kako koža latina i afro-amerikanaca stari sporije? Iako smo dramatični i imamo jake mimike lica i definitivno jedemo masniju hranu - mi smo ti s manje bora! Malo to propitajte."

2. Cate Blanchett (45)

"Već cijelo jedno desetljeće gledamo ljude koji se svim snagama trude promijeniti svoje lice i svoje tijelo. A sad gledamo te iste ljude i shvaćamo da dugoročno to i ne izgleda baš tako sjajno kao što je nekad. Ja ne govorim ženama što trebaju, a što ne trebaju raditi - ja radim što je najbolje za mene jer to jedino znam. Jako bi se bojala što će to za mene značiti dugoročno gledano. A na kraju krajeva, ako ste to sve učinili svome licu...kada se pogledate u ogledalo sve što vidite je nečiji tuđi rad. To za mene nije vrijedno divljenja, vrijedno je žaljenja."

3. Tyra Banks (40)

"Mrzim kad modeli kažu kako je 'plastična kirurgija jedna jako loša stvar' . O čemu ti pričaš? Praktički si dobila na genetičkoj lutriji! Zbog tebe se žene diljem svijeta osjećaju nesigurno i ti ćeš nekoga ismijavati ako se podvrgne operaciji?"

4. Gwyneth Paltrow (41)

"Ja sam vjerojatno probala sve. Bilo bi me strah otići 'pod nož', ali onda opet, pitajte me kad ću imati 50. Pokušat ću sve. Osim botoxa! To više nikada neću ponoviti zato što sam zbog njega izgledala grozno. Izgledala sam poput Joan Rivers!"

5. Angelina Jolie (39)

"Nisam ništa radila na svome licu i mislim da nikad ni neću. Ali ako to nekoga usrećuje, sve je na njima. Ne mogu se naći u ničijoj koži pa da znam što nekoga čini sretnijim. Ali ne namjeravam to isprobavati na sebi."

6. Jennifer Aniston (45)

"Sudeći po onome što sam vidjela, žene pokušavaju ostati vječno mlade sa svim tim glupostima koje rade. Zahvalna sam na tome što mogu učiti iz njihovih pogrešaka, jer nema šanse da si ta sranja ubrizgavam u lice. Gledam ih, srce me boli i mislim si u sebi 'o bože, kad bi samo znala koliko starije tek sad izgledaš'. Pokušavaju zaustaviti vrijeme, a sve što se vidi na van je jedna nesigurna osoba koja si ne može dopustiti da jednostavno, prirodno - stari. Plus, imam zaručnika koji će me upucati ako nešto napravim svome licu!"

7. Lady Gaga (28)

"Nikad se nisam podvrgnula plastičnoj kirurgiji, a postoje mnoge pop zvijezde koje jesu. Mislim da je promoviranje nesigurnosti kroz plastičnu kirurgiju definitivno više štetno nego jedan unikatan izraz lica koji je povezan s promjenama koje se događaju na tijelu."

8. Kate Winslet (38)

"To se protivi mojim moralnim načelima, načinu na koji su me roditelji odgojili i onome što ja smatram prirodnom ljepotom. Nikada neću popustiti."

9. Sofia Vergara (42)

"Hollywood je lud! Sve žene izgledaju isto. Ona stvar s obrazima? Poput Madonne? Koga one zavaravaju? Samo izgledaju starije. I na kraju izgledate kao nakaza."

10. Rachel Weisz (44)

"Botoks bi glumicama trebao biti zabranjen, baš kao što su steroidi zabranjeni sportašima! Bit glume je izražaj, ekspresija. Zašto bi to htjeli 'ispeglati'?"

11. Kate Walsh (46)

"...drage Hollywoodske glumice, prestanite si upropaštavati lica, izgledate kao da ste izašle iz scene Star Warsa."

12. Tina Fey (44)

"Možete uperiti bilo kakav laser u moje lice, ali botoks nije za mene. Mislim da je loš. Ljudi koji pretjeraju izgledaju kao da im je lice puno svijeća - sjajno, sjajno lice."

13. Julia Roberts (46)

"Tužno je to što živimo u takvom paničnom, ludom svijetu u kojem si žene više uopće ne daju priliku niti vidjeti samu sebe u starijoj dobi. Ja želim vidjeti kako ću stvarno izgledati prije nego poduzmem ikakve korake. Želim da moja djeca znaju kada sam ljuta, kada sam sretna i kada sam zbunjena. Vaše lice priča priču...i to ne bi trebala biti priča o vašoj prečestoj vožnji u ordinaciju."