Solange Knowles u Kenzu jedna je od najljepših mladenka koje ste ikada vidjeli!

| Lifestyle |

Solange Knowles (28) i Alan Ferguson (51) službeno su se vjenčali u New Orleansu ovog vikenda. Intimna ceremonija održana je pred 200-tinjak gostiju, bliskih prijatelja i obitelji u Marigny Opera Houseu. Mladenci su na ceremoniju došli vozeći se na dva bijela vintage bicikla, a mladenkina košara na biciklu bila je ukrašena bijelim ružama.

Solange i Alan u vezi su već nekoliko godina, a Solange je u intervjuu za Harper's Bazaar u travnju rekla: "Srećom, davno sam hodala s luzerima. Moj ljubavni život već je neko vrijeme stabilan, što je u jednu ruku grozno - jer nemate pojma kako je teško pisati zanimljive pjesme bez konflikta."

Solange se na početku pojavila u bijelom Stephane Rolland kombinezonu i plaštu koji je padao preko njenih ramena.. Kasnije se presvukla u toaletu koju je kreirao njezin bliski prijatelj Humberto Leon za Kenzo - i koja se čini tako savršenom za njezinu osobnost. Solange je haljinu upotpunila s Lady Grey narukvicama i Stuart Weitzman cipelama. Mladoženja je također bio u bijelom odijelu i kravati.

Mladenkina sestra, Beyonce Knowles, stigla je u pratnji supruga Jay Z-ja i njihove trogodišnje djevojčice Blue Ivy. Naravno, svi su tematski bili odjeveni u bijelo. Beyonce je plijenila pažnju u uskoj bijeloj haljini Torn by Ronny Kobo i neobičnim cipelama.

Beyonce u Torn by Ronny Kobo
Beyonce u Torn by Ronny Kobo

Časopis Vogue je ekskluzivno dobio prve fotografije s vjenčanja, kojima je fotograf Rog Walker zabilježio cijelu ceremoniju i napravio službeni, pomalo umjetnički, portret s Beyonce, mamom Tinom Knowles, pjevačicom Janelle Monáe i mnogim drugima.

U našoj galeriji pogledajte nevjerojatne fotografije s prekrasnog vjenčanja koje su nas ostavile bez daha!