Slavko Sobin, Nives Čanović i Ivana Mišerić pozivaju da podržite kampanju “Oživi me”  

| Lifestyle |

U subotu, 10. listopada u 11 sati, svi na edukativnu kampanju “Oživi me” na Cvjetnom trgu!

Poznati glumac i voditelj Slavko Sobin te voditeljice Nives Čanović i Ivana Mišerić priključili su se ovogodišnjem nastavku javnozdravstvene kampanje “Oživi me” koja se lani uspješno provela u pet velikih hrvatskih gradova. Odjenuli su “Oživi me” majice, koje je lani za kampanju dizajnirala poznata hrvatska dizajnerica Matija Vuica te pozvali sve građane da dođu ove subote, 10. listopada, na Cvjetni trg, od 11 sati i nauče jednostavne postupke oživljavanja kojima se osobi u srčanom zastoju može spasiti život.

Nacionalna javnozdravstvena kampanja “Oživi me” pokrenuta je od strane Zaklade “Hrvatska kuća srca”, uz suorganizatore, Udrugu studenata medicine i stomatologije StEPP i stručnu podršku Hrvatskog kardiološkog društva, s ciljem da se građane informira kako na vrijeme prepoznati srčani zastoj te kako provoditi postupke oživljavanja do dolaska hitne medicinske pomoći.

Poznavanjem tih jednostavnih koraka možete nekome spasiti život, stoga u subotu dođite na Cvjetni trg i postanite dio ove plemenite akcije.