Slatki valentinovski pokloni za vašu dragu iz Armanija i H&M-a

| Lifestyle |

Slatki valentinovski pokloni za vašu dragu iz Armanija i H&M-aSlatki valentinovski pokloni za vašu dragu iz Armanija i H&M-a

Postoji li ljepša poklona za Valentinovo od ukusne bombonijere i seksi donjega rublja? Vjerujemo da bi se s ovakvim poklonom zadovoljila zaista svaka djevojka, a upravo tu kombinaciju vam nude Armani i H&M.

Armani je već neko vrijeme poznat po prodaji kvalitetnih čokoladi i pralina pod imenom "Armani/Dolci", a za ovo Valentinovo izdaje čak 3 preslatke bombonijere. Možete birati između pakiranja od 6 do 14 pralina u kojem se nalazi izbor različitih pralina, od tamne do bijele čokolade i u obliku srca ili s reljefnim otiskom slova A.

S druge strane, mnogi su brendovi izdali svoje capsule kolekcije koje uključuju donje rublje, no H&M je favorit svih žena diljem svijeta, dok ćete prednost vjerojatno vidjeti i u cijeni. Za ovo Valentinovo pripremili su kolekciju koju predstavlja manekenka Emily DiDonato. Poznata brineta pozirala je u komadima optočenim uzorcima i neizostavnom čipkom, ali i zanimljivim naramenicama koji će sigurno izgledati zgodno izvan majice.

U galeriji možete pogledati kako sve što smo naveli i izgleda.

Slatki valentinovski pokloni za vašu dragu iz Armanija i H&M-a
H&M