Pogledajte najljepše božićne izloge svjetskih robnih kuća!

| Lifestyle |

Saks Fifth Avenue

Saks Fifth Avenue

Znamo da je blagdanska sezona u punom tijeku i da je zarazila čak i one blagdanski ravnodušne. Gradovi su okićeni, vlada blagdanski veselo raspoloženje, počela je božićna shopping groznica, itd.

Za vas smo otišli do sasvim drugog kraja svijeta, točnije u New York, kako bi doživjeli i njihov advent. Primijetili smo kako su sve velike svjetske robne kuće New Yorka kroz cijeli prosinac svečano otkrivale svoje blagdanske izloge. Čini nam se kako se svake godine sve više i više trude oko svojih izloga te imaju u cilju nadmašiti prošlogodišnji. Što je sasvim u redu, jer mi naprosto uživamo u pogledu na njihov trud-

Odabrali smo za vas najljepše svjetske božićne izloge kako bi osjetili barem dašak New Yorka i magije koje tamo vlada. Plus: ne morate uopće izlaziti iz topline svog doma niti ispustiti tu divnu šalicu tople čokolade iz ruku...

TIFFANY & CO.

Tiffany & Co.

Rad potpredsjednika kreativnog odjela Richarda Moorea, izlog Tiffany & Co., temelji se na 1950-im i 60-im ilustracijama New Yorka i po prvi puta brend je u svoj izlog ukomponirao animirane elemente.

BERGDORF GOODMAN

Ricky Zehavi/Bergdorf Goodman
Ricky Zehavi/Bergdorf Goodman

Bergdorf Goodman uvijek uloži jako puno truda u svoje izloge - a ova godina nije nikakva iznimka. David Hoey, izvršni direktor vizualne prezentacije, počeo je s planiranjem ovog izloga prije 11 mjeseci. (praktički, oni već sad planiraju izlog za sljedeću godinu) Bergdorf želi da imate inspirirani blagdan, pa je svaki izlog na petoj aveniji tematski drugačije ukrašen po nekom obliku umjetnosti: arhitekturi, književnosti, teatru, slikanju i glazbi.

SAKS FIFTH AVENUE

SAKS FIFTH AVENUE
SAKS FIFTH AVENUE

Saks Fifth Avenue složio je "začarano iskustvo" koje uključuje LED svjetla, lampice, video projekcije i glazbu. Inspirirani Art Decoom iz 1920-ih, vrijeme kada je Saks osnovan, podarili su klasičnim bajkama jedan novi duh New Yorka. Zlatokosa koja visi s Empire State Buildinga za svoju kosu? Samo kod Saksa.

BLOOMINGDALE'S

Bloomingdale's
Bloomingdale's

Bloomingdale's je ove godine dopustio Idini Menzel, zvijezdi Broadwaya da otkrije njihov izlog. Za 2014. pripremili su interaktivne izloge, te dopustili kupcima da igraju igre i koriste hashtagove na društvenim mrežama.