Severina objavila novi ljetni hit "Calimero"

| Lifestyle |

Severina, Calimero

Nakon što su joj posljednja četiri singla dosegla preko 100 milijuna YouTube pregleda, Severina je danas objavila i peti, dugoočekivani 'Calimero'. Videospot za novu pjesmu zarazne i plesne melodije prikazuje Severinu u drugačijem izdanju. Ekranizacija 'Calimera' povjerena je slovenskoj redateljici Dafne Jemerešić, koja je cijelu radnju zamislila kao spot u spotu, u kojem se Severina bori s lavovima, pjeva s mariachima i pleše sa svjetskim prvacima u Hip-hopu, grupom The Artifex.

''Bojala sam se lavova na snimanju spota, jer su bili strašni, a mariachi su jako loše svirali. Sve u svemu, ovo je najneobičnija pjesma koju sam otpjevala, jedan prosječni dječji narodnjak, koji će postići natprosječnu gledanost. Desni kuk molim da vam je u pripravnosti, jer rumba tijelo lomi. Vedrana, daj jedan mojito i reci muzici malo jače.'' – napisala je Severina na svojoj Facebook stranici.

Glazbu i tekst potpisuju Severinini dugogodišnji suradnici Filip Miletić i Miloš Roganović, koji su još jednom dokazali da vole sve što vole mladi.

Severina - Calimero