Kako su Beyonce i Nicki Minaj još jednom uspjele zaustaviti svijet?

| Lifestyle |

Sigurno ste čuli kako su prije nekoliko dana Beyoncé i Nicki Minaj nenajavljeno objavile video za zajedničku pjesmu "Feeling Myself". A ako niste...Ne znamo...Pukla vam je internet veza? Danima?

Uglavnom, video je još uvijek pod "velom tajne", ako smijemo biti dramatični, jer je ekskluzivno objavljen na streaming stranici Tidalu (da podsjetimo: vlasnik/osnivač Tidala je naravno - Jay Z) - što društveni mediji nikako nisu dobro prihvatili. Dapače, svi hejtaju Tidal jer se pod a) ne mogu skinuti pjesme , a pod b) ništa drugo nije ni važno jer se ne mogu skinuti pjesme. Osobna procjena? Dajemo Jayevoj stranici ravno mjesec dana života. I to samo zato što je njegova. Stranica, jel, ne Beyonce. Beyonce nije ničija, ona je #grownwoman

Ukratko, za sve kojima je pukla internet veza, danima - Beyonce i Nicki su BFF, voze se po Kaliforniji u kabrioletu, idu na Coachellu, kupaju se u bazenu, jedu junk food i nevjerojatno su #flawless dok to rade. 

Beyonce zna koliko su društvene mreže važne pa je na svojoj službenoj stranici s fanovima podijelila hrpu slika sa snimanja spota i više-manje potvrdila sve što smo već neko vrijeme i znali: Beyoncé je kraljica pustinje. Ili svega. Da, kraljica svega.

U nastavku pogledajte kratki preview novog video spota "Feeling Myself", a u galeriji naše najdraže fotke sa snimanja spota! Ali, oprez, mogli biste osjetiti tračak ljubomore - jer ne možete sa svojom BFF na Coachellu i nemate njihov metabolizam...

Feelin' Myself