Video: Cara Delevingne zna svirati i bubnjeve!

| Lifestyle |

Cara Delevingne

Cara Delevingne već je pokazala i dokazala niz svojih talenata - odlična je glumica, zna beatboxat, a posjeduje i nevjerojatan pjevački glas kojeg možemo čuti u Chanel kampanji s Pharrellom Williamsom. No da svira bubnjeve (i gitaru!) rijetko tko je znao. Njezinu ljubav prema bubnjevima otkriti smo mogli preko njeznog Instagram profila netom prije Charlotte Tilburyja, no da je baš ovako dobra nismo ni sanjali.

Kao gošća na španjolskom televizijskom showu El Hormiguero 3.0, Delevingne je dokazala da joj bubnjanje jedna od jačih vještina, baš kao i sposobnost da aspolutno uvijek uspijeva zabaviti i oduševiti publiku.

Cara Delevingne

Iako je Delevingne naglasila kako je jako nervozna prije male nenajavljene gaže, u nastupu to nije bilo vidljivo. Nakratko je uzela je i gitaru u ruke - i odsvirala Sweet Home Alabama s gitarom na vratu! Njezinom talentu očito nema kraja, a tek joj je 22. godine.

Ako postoji (a postoji) bilo kakav bend koji traži bubnjara ili gitaristu, Cara bi svoju manekensku karijeru uskoro mogla zamijeniti glazbenom. Preskočite na 00:57 kako biste odmah saznali o čemu to točno govorimo.

Cara Delevingne