Lijepa Severina novo je zaštitno lice Remingtona

| Lifestyle |

Remington, vodeći proizvođač uređaja za stiliziranje kose i uljepšavanje tijela, dobio je novo zaštitno lice - Severinu. Lijepa pjevačica ovom prigodom je izjavila: "Počašćena sam što sam  odabrana  za  zaštitno lice Remingtonovih novih linija proizvoda SILK i i-Light Pro Face & Body. Riječ je o najmodernijim proizvodima za uljepšavanje kose i tijela i zadnjim novitetima na tržištu. Linija SILK za oblikovanje kose omogućava mi da se lako i brzo transformiram iz jedne uloge u drugu, što je u mom poslu vrlo važno. i-Light Pro Face & Body pravo je otkriće! Osim što mi štedi vrijeme, depilacija nikad nije bila jednostavnija i bezbolnija, a jednako učinkovita kao u kozmetičkim salonima. Rezultati su više nego oduševljavajući!“ 

Profesionalni asortiman najnovije Silk linije sadrži proteine svile u sloju keramike što omogućuje postizanje profesionalnih frizura, od sjajnih uvojaka do glatkih ravnih pramenova, u samo nekoliko jednostavnih koraka. Silk uređaj za ravnanje kose posjeduje digitalni displej s prikazom najbolje temperature za određeni tip kose od 150 – 235°C, lagano klizi i prilikom oblikovanja kosu ne oštećuju već joj daje njegovan, sjajan i prirodan izgled. Silk za valovitu kosu eliptičnim oblikom cijevi te slojem svile i keramike lako i jednostavno stvara glatku valovitu kose bez stršećih vlasi. Silk za uvijanje kose zahvaljujući konusnom obliku formira svilenkasto glatke kovrče, a sušilo za kosu visokih performansi i profesionalne kvalitete omogućuje brzo i učinkovito sušenje s generatorom iona i rešetkom od keramike i svile.

Uz Remingtonove uređaje za njegu kose Severina je i zaštitno lice uređaja i-Light Pro Face & Body za trajno uklanjanje dlačica*. i-Light Pro uređaj, razvijen je u suradnji s vodećom dermatologinjom i specijalistom za estetsku medicinu u Velikoj Britaniji Dr. Barbarom Kubicka. i-light Pro koristi tehnologiju intenzivne pulsne svjetlosti jednaku onoj u profesionalnim klinikama i salonima, pogodan je za žene i muškarce, a brz je i nježan prema koži. Klinička istraživanja su pokazala kako su ispitanici korištenjem uređaja na tijelu imali u prosjeku 66% manje dlačica dvanaest mjeseci nakon samo tri tretmana, što je slično rezultatima kod profesionalnih uređaja za odstranjivanje dlačica. Novost je i da najnoviji model i-Light Pro Face & Body posjeduje nastavak za lice posebno dizajniran kako bi idealno prianjao na područja ispod jagodičnih kostiju. Nastavak za lice posjeduje sustav za hlađenje koji kontrolira temperaturu za što ugodniji tretman.