Savršeni Samsung 3D vintage fotoaparat

| Lifestyle |

Iz Samsunga nam stiže nova savršena foto igračka, fotoaparat NX300. Japanski proizvođač tehnoloških gadgeta donosi nam novi mračni predmet želja, najnoviji 3D wi-fi aparat koji unatoč vintage izgledu ima odlične performanse.

Ovaj kompaktni fotoaparat ima 20.3 megapikselni senzor s detekcijom faza autofokusa. ISO doseg mu je od 100 do respektabilnih 25.600, maksimalna brzina zatvarača mu je 1/6.000 sekunde, a u sekundi može ispucati do 8,6 fotografija. Ima mogućnost snimanja videa u full HD-u pa mijenja i vašu kameru.

Samsung NX300

3.31 inčni OLED ekran osjetljiv na dodir može se izvlačiti, pomicati i rotirati, a u sebi ima i mogućnosti Wi-fi povezivosti što vam olakšava dijeljenje fotografija s vašim prijateljima, obitelji i ostalima na društvenim mrežama.

Samsung je uz ovaj fotoaparat predstavio i prvi u svijetu objektiv s 2D/3D sistemom 45mm leća s otvorom blende F/1,8, a koji podržava i snimanje 2D i 3D videa na ovom odličnom fotoaparatu.

Ovaj kvalitetan aparat biti će dostupan u crnoj i bijeloj verziji, a cijena bi mu mogla biti oko 3.500 kuna dok će 3D objektiv koštati dodatnih 2.500 kuna.