Rolex među automobilima

| Lifestyle |

Automobilski ekvivalent Rolexu, Mercedes-Benz, često je pod paljbom automobilskih fanova diljem svijeta zbog svojih često konzervativnih rješenja u usporedbi s BMW M-serijom i Audijevim RS-om. 

Međutim, pravi ljubitelji sportskih auta znaju cijeniti eleganciju koju u sportski svijet uvode Mercedesovi AMG modeli. Kada je AMG predstavio svoj V8 motor s turbo punjenjem, automobilski su entuzijasti negodovali jer su očekivali da takav snažan automobil ne treba turbo dodatke već se mora osloniti na prirodnu snagu motora. Turbopunjači garantiraju bolji odaziv motora i manju potrošnju goriva, ali ovo potonje, tvrde ljubitelji sportskih automobila, ne bi trebalo uzimati u razmatranje kad govorimo o sportskim autima.

Iako i sami CLS privlači pažnju na cesti, paket AMG regalia dodatno podiže atraktivnost Mercedesovog dragulja. Novi estetski dodaci čine ga puno kompaktnijim od prethodnika sa sjajno definiranim konturama i oblinama koje popravljaju dojam koji bi inače ostavio coupe s četirima vratima.