Pronašli smo rješenje za sve one koji zbog posla ne stignu vježbati!

| Lifestyle |

Iako je zima već u laganom pogonu, staro ljeto debelo iza nas, a novo debelo ispred nas, ne smijemo si dopustiti da nam sivilo tempira život po shemi "kuća-posao-kuća". Isprike poput "ne stignem, radim" više neće biti opravdani razlog za vašu neaktivnost. Iako možda zvuči bolno, ova je metoda vježbanja potpuno bezbolna i apsolutno efiksna, a trening je popularno nazvan trening managera, odnosno XBODY EMS.

XBODY EMS trening je inovativna njemačka tehnologija i način vježbanja tijekom kojeg elektrostimulacijom mišića (električnim impulsima) uzrokujemo dodatni podražaj istoga, odnosno njegovu pojačanu kontrakciju. Iako ovaj način i metoda vježbanja izgledaju kao novost, električnu mišićnu stimulaciju (EMS) već dugo koriste fizioterapeuti u rehabilitaciji i sportaši za izgradnju mišića i poboljšanje kondicije, međutim s XBODY tehnologijom EMS je dobio potpuno novu dimenziju.

XBODY EMS
XBODY EMS

Namijenjen je svima, kako početnicima tako i naprednim vježbačima, potpuno zdravima ali i svima koji trebaju rehabilitacijsko i teraputsko vježbanje. U samo 2 puta tjedno po 20 minuta postižu se vidljivi i mjerljivi učinci na zdravlje, razvija se mišićna snaga i oblikuje tijelo. EMS učinak i napredak se može vidjeti već nakon prvih 6 do 8 treninga, bez obzira radi li o početniku rekreativcu, fitness treneru ili profesionalnom sportašu.

I iako je kod rekreativaca EMS trening sam po sebi dostatan, u kombinaciji s drugim oblicima i formama treninga i terapija, još više se može ubrzati realizacija zadanih ciljeva. Trening uz nadzor stručnog osoblja najbolji je i najsigurniji put kojim će svatko ostvariti svoje trenažne želje i postići zavidne zdravstvene i funkcionalne rezultate. Primjenom vrhunske tehnologije i različitih kinezioloških i fizioterapeutskih metoda vježbanja svako tijelo se može stimulirati na način da se regenerira, oslobodi toksina i neželjenih učinaka modernog života.

XBODY EMS oprema
XBODY EMS oprema

Tvrtka STAR FITNESS, zastupnik za Matrix, Vision, Horizon, Octane fitness i Queenax fitness sustav, odnedavno je vlasnik distribucijskih i zastupničkih prava za XBODY EMS tehnologiju vježbanja za Hrvatsku i cijelu regiju bivše države, te se zahvaljujući upravo njihovom angažmanu u Zagrebu otvorio  prvi centar u Hrvatskoj u kojem možete vježbati na XBODY EMS-u PHYSIO · SPORT · BEAUTY, novom i multidisciplinarnom prostor u Centru Kaptol.

PHYSIO · SPORT · BEAUTY je potpuno drugačiji centar koji sinergijski radi na polju rehabilitacije, kineziterapije, fizioterapije, osobnog treninga i estetike. Pristup klijentu je individualan, sa cjelovitom uslugom na jednom mjestu, od analize stanja, funkcionalne dijagnostike, dijagnostike estetske forme, do definiranja vrste i oblika tretmana, kako u segmentu lokomotornog sustava tako i u području tretmana kože i potkožnog tkiva. Bez obzira želite li na kontroliran i siguran način skinuti višak kilograma, dovesti svoje tijelo i zdravlje u formu, postići bolju kondiciju, oblikovati kritične zone, smanjiti ili izgubiti celulit, riješiti se akutnih i kroničnih bolova u leđima i vratu, osigurati si ugodnu i suvislu masažu, brže i kvalitetnije zacijeliti ozljede lokomotornog sustava, pripremiti svoje tijelo za mogući period neaktivnosti (pripreme za operativne zahvate) ili si osigurati kvalitetan postoperativni oporavak, rješenje ćete dobiti na jednom mjestu.

PHYSIO · SPORT · BEAUTY centar u Kaptol centru
PHYSIO · SPORT · BEAUTY centar u Kaptol centru

Kompletnost usluge PHYSIO · SPORT · BEAUTY centra je podijeljena na tri osnovna područja:

Aktivne terapije - proaktivna terapija, rehabilitacija, kineziterapija, fizioterapija

Estetski i relaksirajući tretmani - anticelulitni i tretmani mršavljenja, limfna drenaža, medicinska, sportska i antistres masaža, aktivne terapije protiv strija, bora i akni

Osobni fitness tretmani - Power Plate i TRX trening, XBODY EMS trening, Human Sport, Cardio Motion & Rehab trening

Sinergijom ovih terapija prilagođenih individualno svakom klijentu i definiranom specifičnom problemu osigurana je vrhunska kvaliteta i djelotvornost usluge. Stalnu kontrolu i nadzor stanja i zdravlja klijenta, funkcionalnost i shaping tijela u PHYSIO · SPORT · BEAUTY centru provodi iskusan i stručan tim vrsnih fizioterapeuta, kineziterapeuta, kineziologa, masera i profesionalnih fitness trenera.  Besplatno savjetovanje i usmjeravanje je sastavni dio usluge centra, bez obzira da li se odnosi na područje nutricionizma, terapija i vježbanja ili estetskih tretmana.

PHYSIO · SPORT · BEAUTY centar u Kaptol centru
PHYSIO · SPORT · BEAUTY centar u Kaptol centru