Prijedlozi za super cool poklone malih domaćih proizvođača

| Lifestyle |

Nakon što smo s vama poslijednjih dana podijelili liste 15 personaliziranih poklona domaćih proizvođača, zatim liste 20 gastro poklona za iskonske foodieje30 ideja za najljepše dječje poklone izrađene od malih lokalnih proizvođača te 15 idealnih beauty poklona malih domaćih proizvođača, ne smijemo zaboraviti niti na listu fora poklona koji uključuju poklone za dom, poklone za sport te poslovne poklone, naše prijedloge pronađite u nastavku. 

Dillemma posters - @dilemmaposters

U ponudi ovog odličnog domaćeg branda može se naći poklon zaista za svakog - plakati za sve prostorije u domu, od dječije sobe do kuhinje, tu su i zanimljivi dekor natpisi, vreće za odlaganje, ali i dječiji jastučići.

Maja Tomljanović - @majatomljanovic

Poznata domaća ilustratorica u svojoj ponudi ima prezanimljive ilustracije koje sama radi, a koje podižu svaki dnevni boravak, inače vam Maja može napraviti i ilustracije po želji, odnosno prema fotografijama.

Mateja Sučević - @the92edit

Još jedna odlična domaća ilustratorica u svojoj ponudi također ima ilustracije koje sama radi, a radi i ilustracije po želji.

Melon and limes - @melonandlimesmats

Domaći brend predivnih prostirki za jogu oduševit će svakoga tko prakticira ovaj sport. 

Tisja Kljaković - @tisjakljakovicart

Domaća umjetnica koja je dosta popularna poslijednjih godina između ostalog izrađuje predivna mala umjetnička djela od drva u kombiniranoj tehnici, male skulpture na kojima onda crte predivne ilustracije. Njena se djela mogu kupiti u Galeriji Kaptol i idealan su poklon za one koji vole umjetnost.

Fierce women - @fierce_women_

Fierce Women – originalan špil

Predobra društvena igra s kartama u kojoj glavnu ulugu imaju neustrašive hrvatske žene kroz povijest. Super edukativna igra koja promiče ženska prava odličan je poklon za svakoga, od najmlađih do onih odraslih.

Thinkink - @thinkinkcroatia 

Najljepše čestitke s domaćim potpisom imaju nove blagdanske motive. Idealne su za slanje najdražima koje ove blagdane nećete imati priliku zagrliti, pa kako oni kažu - umjesto zagrljaja darujte i šaljite čestitke. Cijelokupnu blagdansku kolekciju pogledajte ovdje. 

Moel - @moel.official 

Domaći brend predivnih mirisnih svijeća koji se svojim modernoo luksuznim izgledom uklapaju u svaki dnevni boravak, zapravo svaku prostoriju i idealan su poklon za one koji vole posebne i lijepe detalje u svom domu.

Mrva design - @mrva.kreative 

Personalizirane ilustᴚacije digitalno crtane prema vašim fotografijama. Iako ste možda zakasnili za narudžbu za pod bor, možete pokloniti nešto kao poklon bon za buduću izradu da si oni kojima poklanjate mogu sami odabrati fotografiju koju žele napraviti.

Wowi handcrafted - @wowi_handcrafted

Brend prezanimljivih ručno rađenih drvenih mozgalica i slagalica koje su idealan poklon za one koji vole razmišljati.

Krakle keramika- @kraklekeramika

Zadarski studio koji izrađuje predivno ručno rađeno keramičko posuđe - šalice, tanjuriće, tanjure, zdjele, zdjelice i pladnjeve.

Odeata keramika - @odeata_ceramics

Odeata ceramics zapravo je Valentina Šeb koja ne voli previše pričati o sebi jer smatra kako najvažnije o njoj priča keramika koju izrađuju, već smo imali članak o njoj i njenom radu koji možete pronaći ovdje

Beside - @beside.design

Minimalistički posteri s tradicionalnim hrvatskim riječima brenda BÈSIDE dizajn neće nikoga ostaviti ravnodušnima, a posebno će se svidjeti ljubiteljima dalmatinskog žargona. I o njima smo već pisali što možete pronaći ovdje. 

Ana Tevsic Nauković - @anatevsicnaukovic

Domaća produkt dizajnerica ima svoj showroom u Dežmanovom prolazu gdje možete kupiti razne proizvode s njenim potpisom, a iste možete naručiti i online - od sitnica - torbica, majica i stalaka za nakit do namještaja - lampe, stolića, dječije vješalice i još puno toga kreativnog i predivnog dizajna.

Shamaigrin - @shamaigrin

Brend predivnih malih samoodrživih terarija koji se ne trebaju održavati, a koji su odličan poklon za svaki dom.

Marinski@marinskiheartmades

Još jedan domaći brend predivno ručno rađenih keramičkih komada, ponajviše posuđa - šalica, tanjura, ali i dekoracija za dom poput vaza. Nedavno su kuglice za bor ovog brenda u obliku suza zaludile internet i moramo priznati kako ništa ljepše duže nismo vidjeli.

Letvica - @letvica_

Zanimljivi ručno rađeni drveni zidni ukrasi - mjesec, zvijezde i slova u kombinaciji s lampicama zanimljiv su poklon za one koji vole neobične detalje u svom domu.

Studio pepel - @studiopepel

Studio koji ručno izrađuje nešto drugačiju keramiku i posuđe od gline, sve u predivnim zemljanim prirodnim tonovima. Posuđe, vaze, razni ćupići i dekoracije.