Personalizirani darovi domaćih malih proizvođača

| Lifestyle |

Personalizirani pokloni malih domaćih proizvođača - hrvatskih . Božić
Personalizirani pokloni

Bliži nam se Božić, a s njim i ludnica oko kupovine darova. Ako niste jedni od onih koji svoje darove kupuju i vrijedno spremaju tijekom cijele godine, sad ste vjerojatno već lagano malo u problemu. Blagdani su nam tu, vrijeme curi, redovi u dućanima su sve duži zbog novomastale situacije i epidemioloških mjera, a i ideja je sve manje, a možda i previše jer smo ovih dana bombardirani sa svih strana sa svime vezanim uz blagdane. Mi smo odlučili ove godine maksimalno podržati male domaće proizviđače, pa vam planiramo u idućih nekoliko dana predstaviti najbolju i najzanimljiviju ponudu u raznim kategorijama. 

Odlučili smo naš vodič poklona započeti s idejama za personalizirane poklone. Ovdje ćete pronaći ponešto za svakoga, od igračaka za djecu, do daske za kuhanje za vaše roditelje.  

Mini memo plakat - @mini.memo.art

Mini Memo Art

Preslatki poklon za novopečene roditelje, općenito roditelje, mlade obitelji, bake i djedove, a može i prijateljicu - poster, odnosno slika na zidu s ilustracijom vaše bebe, vaše obitelji ili vašeg društva. 

Photo boothique kuglice za bor- @photo_boothique

@photo_boothique

Kuglice za bor s vašim odabranim fotografijama predivan su poklon za svakoga. U njima možete zabilježiti najljepše trenutke u vezi, u obitelji,  s ljubimcem ili s prijateljima. 

Little Pine Toys drvena slagalica - @littlepinetoys

@littlepinetoys

Drvene puzzle s imenom djeteta su odličan poklon za svaku bebu. Dolaze u raznim kombinacijama boja uz natur drvi. Mogu biti za buduće ili nove roditelje kao ukras za dječju sobu ili kao igračka za dijete koje kreće s učenjem slova i slaganjem puzzli. 

Piccola creations torba - @piccolacreations 

@piccolacreations

Odličan personalizirani poklon za svaku ženu. Shopper torbe s inicijalima zaludile su Instagram odavno i mnoge su domaće fashionistice njeni fanovi, a u ponudi imaju i novčanike, male kožne torbe, košulje te francuske beretke. 

Street of happiness rokovnik -@streetofhappiness

@streetofhappiness

Rokovnik s personaliziranom porukom popularan je već neko vrijeme, a Street of happiness od nedavno ima i Smart planner koji u sebi ima prijenosni punjač, etui za vizitke i držač za mobitel. Napišite osobi do koje vam je stalo neku poruku, citat, stih pjesme ili pak rokovnik prersonalizirajte samo njenim/njegovim imenom. . 

Yolo book foto album - @yolobook.hr

@yolobook.hr

Odlični foto albumi koje sami slažete u aplikaciji odličan su poklon za članove obitelji, pogotovo one koje ne viđate dovoljno često ili one koje nećete uspijeti vidjeti ove blagdane. Još jedan dan primaju narudžbe kako bi stigle do Božića, a imaju različite veličine i formate, a trenutno su im aktualne i blagdanske akcije pa dobijete dva albuma skoro pa po cijeni jednoga.

Tvornica snova slikovnica - @tvornica_snova 

@tvornica_snova

Predivne i maštovite personalizirane dječije knjige gdje vaše dijete postaje glavni lik raznih priča, osim imena dijeteta, ubacujete i izgled i to i majke i oca i dijeteta. Time slikovnica i priča postaje zaista nešto čarobno za svako dijete, a slikovnice Tvornice snova nešto što što zaista vrijedi pokloniti. 

Hat Dot šeširi -@hat_dot

@hat_dot

Personalizirani zimski šeširi koje obožavaju domaće fashionistice još je jedan poklon na listi koji je vezan uz modu, a s kojim nećete pogriješiti. 

Personalizirani otirač - @personalizirani_otirac

@personalizirani_otirac

Poklon idealan za rodbinu i prijatelje, poosobnite ne otirač koji poklanjate porukom, crtežom, imenom odnosno prezimenom obielji kojoj poklanjate ili nekom fora porukom. 

Little Miss Puu kuhinjska daska - @littlemisspuu

@littlemisspuu

Preslatke personalizirane kuhinjske daskice, ali i kuhače i šalice. Odličan poklon za bake i djedove.

Personalizirani keksi - @keks_s_porukom

@keks_s_porukom

Ima li bolji poklon kad idete u goste od personaliziranih keksiju? Keksi su uvijek dobra ideja, još kad su personalizirani šalju poruku da ste se potrudili, a opet nisu previše.

Lušne stvari - @lusnestvari

@lusnestvari

Jedan slovenski brnd na listi, ali također mali proizvođač koji personalizira razne drvene igračke, a što je zaista predivan poklon za svaku bebu.

Irki design dekice i jastuci za djecu - @irki.design 

@irki.design

Predivne dekice i jastučići u raznim oblicima za dječije sobe. 

Daska&letva - personalizirane skulpture - @daska.letva 

@daska.letva

Miljan Miljković od drva radi predivne personalizirane skulpture, figure i likove koji idu uz željene citate, stihove i natpise. Bilo da ih poklanjate partneru, roditeljima, prijateljima, nečete pogriješiti.

Sky Art poster s ilustracijom zvijezda na određeni datum - @skyartposter

@skyartposter

Posteri koji dolaze u raznim dizajnima, kao posteri ili kao canvas platna, a pokazuju zvijezdane konstelacije na određen datum u određenom mjestu. Može se raditi o datumu rođenja, datumu vjenčanja, danu prog poljupca ili pak nečemu što samo vi znate što znači. Za ovaj Božić su pripremili i božićne kuglice s istim ilustracijama.