Pridružite se i vi "Danu crvenog nosa" i nahranite jedno dijete

| Lifestyle |

"Dan crvenog nosa" globalna je akcija poznata u cijelom svijetu koja potiče svjesnost o potrebi za pomaganjem djeci i to kroz zabavu i veselje. Akcija Red nose day zadnjih godina jako se raširila, pogotovo u SAD-u i Velikoj Britaniji, a podražli su je gotovo sve poznate osobe, glumci i modni dizajneri. Akciji se inače može priključiti putem glupiranja, slikanja i stavljanja selfija na društvenim mrežama, ali i brojnih drugih aktivnosti koje organiziraju brojni sponzori, poput kupnje majici.

Iva Balaban

U Hrvatskoj akciju su pokrenuli hokejaški klub Medveščak i PR agencija PRiredba koji su odličili na današnji dan pomoći hladnoj djeci diljem Hrvatske. Za svaki selfie s crvenim nosom podijeljenim na društvenim mrežama uz hashtagove #TogetgerWeAre i #NoseForCause, Medveščak će donirati 4,5 kune, odnosno jedan obrok nekom djetetu u Hrvatskoj.

Severina i Aleksandar

Ovoj su se plemenitoj akciji pridružile i brojne domaće poznate osobe poput Severine i njenog preslatkog sinčića Aleksandra, Ive Balaban, hokejaša Medveščaka, košarkaša Cibone, Aleksandre Dojčinović, Sarah Josipović, Nike Fleiss, Ive Balent i Karle Kaić, Hane Hadžiavdagić Tabaković, ekipe iz PRiredbe - Ane Gojanović Petričić, Davora Grgina, Mate Rončevića i Ranka Vučinića i brojnih drugih, a možete joj se pridružiti i vi i tako donirati jedan obrok nekog gladnom djetetu.

Ana Petričić Gojanović

Na današnji svijet stavlja crvene noseve te zabavljajući se, daje sve od sebe kako bi prikupili financijska sredstva za humanitarne svrhe. U našoj galeriji pogledajte poznate koji su se do sada priključili ovoj hvalevrijednoj akciji.