Poznati na promociji novog Bvlgari parfema

| Lifestyle |

Sinoć je u galeriji Velvet održana promocija parfema Bvlgari Man in Black. Mirisu ovog magičnog parfema nisu odoljela brojana imena iz društvenog života kao: Monika Mamić, Iva i Boško Balaban, Kristina Bradač, Iris Androšević Pinjuh, Martina Podgorski, Ivan Šarić, Marija i Igor Bišćan, Davor Meštrović, Saša Martinović i brojni drugi.

promocija Bvlgari Men in Black mirisa

Jedinstvena kreacija muževnih neoorijentalnih elemenata, novi muški miris u eau de parfemskoj interpretaciji treće je ostvarenje u 'Bulgari Man' trilogiji, slijedeći Bulgari Man i Bulgari Man Extreme. S baznim začinskim notama koje se glatko pretvaraju u senzualnu toplinu jantara i zatim otkrivaju drvenaste, duhanske tonove, Bvlgari Man in Black obuhvaća muževnu srž modernog muškarca koja potječe od antičkih rimskih bogova. Bvlgari Man in Black posjeduje snažni neoorijentalni mirisni potpis koji je smješten u sjajnu, dramatičnu, senzualnu bočicu od ebanovine. Kao Vulkan – karizmatični bog vatre iz rimske mitologije – ovaj novi miris koristi snagu Mediterana i ekstremnu neobuzdanu snagu zemlje. Osmišljen je za muškarca koji je vrlo moderan i nedvojbeno muževan.

promocija Bvlgari Men in Black mirisa

Alberto Morillas, kreator parfema Bvlgari Man In Black rekao je više o ovom mirisu: „Bvlgari Man in Black“ novitet u Bvlgarijevu svijetu, moderan je neoorijentalni miris. Izvanredno je što smo bili u mogućnosti koristiti cvijet tuberoze u muškom mirisu. Taj je cvijet privlačni sastojak koji se tradicionalno koristi u ženskim parfemima. Prikrio sam ga igrajući se kontrastima između kože, jantara, dragocjene smole i kumarina. Iz ove prvi puta viđene strukture, kreirali smo miris koji je potpuno neodoljiv i graniči s hipnotičnim. Išao bih toliko daleko i rekao da je kriminalno zavodljiv. Njegove živopisne gornje note stapaju se u neočekivano muževno cvjetno srce mirisa, kulminiraju u intenzivne i obavijajuće drvenaste tonove."  Bvlgari Man in Black Eau de Parfum dostupan je u pakiranjima od 30 ml, 60 ml i 100 ml. Uključuje i popratnu liniju koja se odlikuje kompaktnim i esencijalnim dizajnom: Shampoo and Shower Gel, After Shave Balm i Deodorant.

promocija Bvlgari Men in Black mirisa