Poznati homewear brand izbacio predivnu liniju drvenih društvenih igara

| Lifestyle |

Društvene igre jedna su od stvari koje su profitirale cijelom ovom globalnom pandemijom i situacijom. Klubovi, kafići i restorani ne rade, vani je na dane hladno, putovanja i nisu neka opcija, jedino sto je dozvoljeno su minimalna kućna druženja, odnosno kućna druženja u malom krugu ljudi. Već smo vam neki dan pisali o najpopularnijim društvenim igrama koje možete igrati putem aplikacija te onim najzabavnijim koje morate fizički imati. 

No danas smo naišli na super cool liniju drvenih društvenih igara koje je izbacio Oysho. Velike trgovačke marke prilagodile su se pandemiji maksimalno koliko su mogle, jer nažalost puno je manja potreba za visokim potpeticama, svečanim haljinama, poslovnom odjećom, odjećom za ikakve svečanosti i slično, i upravo zato je procvala prodaja trenirki, loungewearea i tenisica. U cijeloj toj priči Oysho je vidio priliku da lansira i kolekciju društvenih igara i to super cool modele od održivih materijala, odnosno drva.

U kolekciji se nalazi šah, bingo, mikado, backgammon, domino, master mind i igre nama poznate kao jenga (drveni toranj) i scrabble (igra slaganja riječi) iako pretpostavljamo da oni to ne smiju tako nazvati. U nastavku pogledajte ovu super cool kolekciju društvenih igara.