Split konačno dobiva svoj street gourmet festival s vrhunskim ugostiteljima – Split Spring by Staropramen

| Lifestyle |

Splitska gastronomska scena je u definitivnom porastu, iz sezonu u sezonu otvara se sve više vrhunskih lokala, restorana i bistroa, što ne čudi jer Split iz godine u godinu posjećuje sve veći broj turista. S obzirom na takav procvat bilo je vrijeme da i Split dobije svoj pravi street gourmet fair s ponajboljim splitskim ugostiteljima. 

Split Spring

Ove proljetne praznike, koji su oduvijek označavali početak sezone na našem Jadranu, od 23. do 28. travnja, splitski Đardin po prvi puta ugostit će sajam Split Spring festival by Staropramen za koji se organizatori nadaju kako će postati tradicionalni događaj koji će označavati početak turističke sezone u „najlipšem gradu na svitu“.

Split Spring, Đardin

Svi ugostitelji koji će svoje street food specijalitete ponuditi na Split Spring festivalu „na ulicu“ izlaze po prvi put pa će tako svi Splićani, brojni turisti, ali i svi koji se zateknu u Splitu za uskršnje praznike moći uživati u specijalitetima Bokamorre, Artičoka, Šuga, Totosa, Bepe, Uje oil bara, Maka-Make, Fabrique pub&grilla i Biberona. Bit će tu i još nekih iznenađenja u vidu gostiju iz Zagreba. 

Split Spring

Osim gourmet sajma ponajboljih splitskih ugostitelja, aktivnost koja će zasigurno biti najinteresantnija svim posjetiteljima najljepšeg splitskog parka u centru grada Đardina je Piknik zona by Staropramen, u kojoj će se moći uživati tijekom cijelog dana i večeri  u klopi, hladnom Staropramenu i odličnoj glazbi.

Split Spring, Piknik by Staropramen

Uz sve navedeno, popratni program i aktivnosti su izuzetno bogati pa će se tako u Đardinu održati i zanimljiva izložba, projekcija filma, a svaku večer će se održavati i bogati glazbeni program koji će natjerati posjetitelje na ples u jazz, blues i soul ritmovima. Sigurni smo kako će svi Splićani upravo u Đardinu provoditi ove ugodne proljetne dane, a vas sve ostale koji niste iz Splita i okolice, u slučaju da ste za proljetne praznike u blizini Splita, ovim putem obaviještavamo o održavanju istog kako nipošto ne bi propustili ovo odlično događanje. 

Split Spring, Piknik by Staropramen

Split Spring
Split Spring, Piknik by Staropramen