Poznati birali naočale u novom Ghetaldus centru

| Lifestyle |

Sinoć je u Ban centru otvoren novi Ghetaldus optičko oftalmološki centar. Njegovu bogatu ponudi sunčanih, dioptrijskih naočala i leća eminentnih svjetskih brandova među prvima su pogledali brojni poznati iz društvenog života poput: Ana Begić, Iva i Boško Balaban, Damir Gojanović, Korana Gvozdić, Ivan Šarić, Andrea Šušnjara,  Ecija Ivušić, Martina Podgorski, Mirna Maras, Iva Jerković , Nevena Rendel, Barbara Nola, Boris Mirković, Daniela Trbović, Davor Gobac, Iva Šulentić i brojni drugi.

Zasigurno omiljeni modni dodatak mnogim  ženama i muškarcima bez kojih ne mogu ni jedan dan u godini su sunčane naočale. Već je odavno poznato kako sunčane naočale nisu samo modni dodatak, one u današnje vrijeme visokog UV zračenja imaju i zdravstvenu funkciju. Upravo stoga kod odabira sunčanih i dioptrijskih naočala ni žene ni muškarci ne pristaju na kompromise, naočale moraju zadovoljiti sve njihove zahtjeve kako estetske tako i zdravstvene aspekte jer ljepota Vaših očiju počinje od naočala. Upravo Ghetaldus kao lider sunčanih i dioptrijskih naočala na hrvatskom tržištu s ponosom već duži niz godina uspješno udovoljava zahtjevima svojih kupaca diljem Hrvatske.

U Ghetaldus kontaktološkom centru na raspolaganju su sve vrste kontaktnih leća te 25 linija sunčanih i dioptrijskih naočala. Bogata ponuda svjetskih etabliranih dizajnerskih imena u optici Ghetaldus u Ban centru zadovoljit će i one najzahtjevnije i ponuditi im novi izgled i pogled na svijet. Tako se u optici Ghetaldus u Ban centru  nazale brandovi poput Gucci, Christian Dior, Tom Ford, Cutler and Gross, Thierry Lasry, Dita Von Teese, Victoria Beckham, Hugo Boss, Ray Ban, Diesel, Max Mara koji svojom kvalitetom i najnovijim trendovima osvajaju nove poklonike svaki dan. Svatko od nas ima svoj model  potrebno ga je samo pronaći. Brendu Mykita veselimo se od listopada.

Osim što Vam kontaktološki centar nudi široku paletu proizvoda, posebno se ističu vrhunskom uslugom provjerenih stručnjaka. Ghetaldus je otvorio kontaktološki centar upravo s ciljem da svojim korisnicima bude dostupniji, a osluškujući njihove želje i potrebe. Kontaktologija se kao jedna od grana oftalmologije bavi aktivnostima usmjerenim za kvalificiranu primjenu kontaktnih leća u oftalmologiji. Refrakcijske greške oka (kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam i prezbiopija) se korigiraju naočalama, ali sve više i kontaktnim lećama. One imaju prednost pred naočalama kod velikih refrakcijskih grešaka odnosno razlici dioptrije na oba oka većoj od 3 dioptrije, zatim kod keratokonusa i iregularnog astigmatizma  te kod profesija kao što su glumci, ronioci ili sportaši. U Ghetalusovom kontaktološkom centru imati ćete priliku upravo to - naučiti kako nositi kontaktne leće te kako se o njima brinuti.