Poznate dame predstavile revoluciju u spavanju - Dormeo Air madrac

| Lifestyle |

Lana Klingor, Danijela Martinović, Indira Vladić i Ana Begić Tahiri

Dormeo je jučer u svom dućanu u City Centru One East povodom proslave Svjetskog dana spavanja (14. ožujak) okupio brojne ljubitelje spavanja kako bi predstavio Dormeo Air madrac, najveću inovaciju u dizajnu madraca u zadnjih 20 godina.

Tom prilikom na ugodnom nedjeljnom jutarnjem druženju okupile su se i brojne dame iz javnog života poput Indire Vladić, Ane Begić Tahiri, Danijele Martinović, Lane Klingor, Iris Rajčić i Ines Preindl.

Poznate dame na Dormeo događanju
Poznate dame na Dormeo događanju

Cijelo je druženje započelo buđenjem pobjednika natječaja  "Ja sam Dormeo spavalica" koji su uz prvi internetski prijenos uživo, prvi dobili priliku sa subote na nedjelju prespavati na Dormeo Air madracima i tako iskusiti savršenstvo inovacije i prozračnosti koju pruža inovativna Octaspring  tehnologija u novoj generaciji madraca. Otkrili su okupljenima kako im je bilo spavati na ovom zaista posebnom madracu i kako je ovo definitivno bila njihova najbolje prospavana noć ikada, za koju se nadaju da će u budućnosti postati svakodnevnica uz njihov Dormeo Air madrac.

Lana Klingor, Danijela Martinović, Indira Vladić i Ana Begić Tahiri
Lana Klingor, Danijela Martinović, Indira Vladić i Ana Begić Tahiri

Okupljene je pozdravila i atraktivna voditeljica Lana Pavić koja je uz Dormeo spavalice otkrila i  glavnu inovaciju ovog zaista spektakularnog i savršenog proizvoda - Dormeo Air madraca s oprugama od memorijske pjene.

"Dormeo Air madrac koji danas predstavljamo nova je generacija madraca proizvedena Octaspring® tehnologijom koja predstavlja najveću i najznačajniju inovaciju u dizajnu madraca u više od 20 godina. Dormeo Air ujedinjuje najbolje od memorijske pjene i klasičnih madraca s oprugama" otkrila je Lana.

Indira Vladić s Dejanom Grbićem i Ante Grbešom iz Studia Moderna
Indira Vladić s Dejanom Grbićem i Ante Grbešom iz Studia Moderna

Više o samoj inovaciji koja donosi pravu revoluciju u spavanju otkrio nam je Ante Grbeša, direktor prodaje i marketinga Studio Moderne – TV prodaje: "Dormeo Air prilagođava se svakom tijelu poput madraca od memorijske pjene, a zbog inovativne strukture "pjenastih" opruga nalik pčelinjem saću, istovremeno omogućuje stalan protok zraka za jedinstven osjećaj trajne svježine."

Iris Rajčić i Lana Klingor
Iris Rajčić i Lana Klingor

Više o kompaniji koja stoji iza Dormea, ali i kultnih proizvoda kao što su Kosmodisk, Delimano posuđe, Walkmaxx, Shark te Top Shop otkrio je Dejan Grbić, regionalni izvršni direktor Studio Moderne za Hrvatsku, Sloveniju i BiH. "Studio Moderna najveća je multikanalna kompanija u centralnoj i istočnoj Europi, posluje u 21 zemlji, poslovanje je počela prije gotovo 23 godine, a Hrvatska nam je bila druga zemlja u koju smo se proširili.

Dodao je kako je glavna strategija njihove kompanije zadovoljstvo njihovih kupaca što pokazuje i njihov najnoviji proizvod - Dormeo Air koji predstavlja apsolutno najbolje u tehnologiji spavanja jer spavanje nikad nije bilo tako udobno kao na oprugama od memorijske pjene i Dormeo Air madracu.

Da je kvalitetan san itekako važan potvrdile su i poznate posjetiteljice ovog događanja poput Indire Vladić, Danijele Martinović, Ane Begić Tahiri i Lane Klingor koje su već na samom druženju isprobale Dormeo Air madrac.