Ovo znači javni obračun zbog prekida veze

| Lifestyle |

Alanis Morissette & David Coulier

Justin Timberlake i Britney Spears, Taylor Swift i John Mayer, Selena Gomez i Justin Bieber, Rihanna i Chris Brown samo su neki od najpoznaitjih svjetskih parova koji su prekinuli svoje veze (neki se potom i pomirli), a svoje prljavo rublje i osjećaje prezentirali putem svojih pjesama koje su naravno postali hitovi. 

Za one koji ne znaju, jeste li se ikada pitali kome Justin tako intenzivno pjeva Cry me a river, kome je posvećena možda pjesma Skyscraper u izvedbi Demi Lovato ili pak Much Better u izvedbi grupe The Jonas Brothers?

Pjesma u kojoj se Katy Perry obračunava s Russell Brandom

O da, da sve te pjesme posvećene su nekome tko je ostavio veliki pečat u životima druge polovice. Neke su tužne, neke razočaravajuće, neke ogorčene, a neke i dalje pune ljubavi i nade da će se možda ponovo roditi ljubav koja je postojala. Ono što ih sve spaja je to da su hit, prekid i ljubav. 

U našoj bogatoj galeriji pogledajte neke od najpoznatijih parova koji su prekinuli i koji su otpjevali jedni druge u jednoj ili pak više pjesama u kojima svakodnevno uživamo.

Nick Lachey o Jessici Simpson