Otvorena izložba "Dva arhitekta"

| Lifestyle |

Sinoć je u galeriji Oris kuća arhitekture otvorena izložba radova i predstavljena monografija 'Dva arhitekta' 2003. - 2013.  Izložba, kao i monografija 'Dva arhitekta' nastala je povodom dvadesete obljetnice rada arhitektonskog ureda i niza velikih projekata i ostvarenja koji se vežu uz ova dva vrhunska stručnjaka koji su svojim radovima obilježili hrvatsku arhitektonsku scenu.

Gosti na izložbi "Dva arhitekta"

Knjigu su predstavili domaćin, arhitekt Andrija Rusan, a o izložbi i monografiji su govorili autori – Zoran Zidarić i Tomislav Ćurković. Svoje impresije o izložbi iznio je i arhitekt i kritičar Maroje Mrduljaš te arhitekt Toni Bešlić.  Ovaj projekt podržali su svojim dolaskom brojne kolege arhitekti, investitori, klijenti te članovi obitelji i prijatelji.

Gosti na izložbi "Dva arhitekta"

Glavni dio knjige, monografije predstavlja četrnaest kuća nastalih u periodu od 2003. do 2013. godine, a uz to knjiga sadrži i indeks radova te intervju s Tomislavom Ćurkovićem i Zoranom Zidarićem. Izložba se može pogledati do 25. ožujka te se monografija može nabaviti u Oris kući arhitekture.