#ostanidoma 10 stvari koje Hana Hadžiavdagić Tabaković radi kod kuće

| Lifestyle |

#ostanidoma 10 stvari koje poznati rade kod kuće

Naša novinarka Ivana Mišković magistrirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. U slobodno vrijeme obožava otkrivati novitete u svijetu mode i ljepote. Zadnje dvije godine radi kao novinarka na Wall.hr te je svojim trudom i radom doprinijela razvoju našeg portala čime je brzo napredovala. U sklopu kampanje #ostanidoma " donosit će "10 stvari koje poznati rade o kuće".

Hana Hadžiavdagić Tabaković, poznatija na Instagramu kao #OpetNajljepša nam je otkrila 10 stvari koje radi u vrijeme #ostajanjadoma.

Jedna od najpoznatijih regionalnih Influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković se nedavno okušala u novo/staroj ulozi-onoj televizijske voditeljice. Naime, Hana ima glavnu ulogu u projektu “Ja blogerica”, najuzbudljivijem showu u BIH.

Opet najljepša mentorica je provela mjesec dana s djevojkama kojima je san postati Influencerica te im otkrila tajne uspjeha na društvenim mrežama. Naravno, cijelo snimanje showa se odvijalo prije početka karantene, a nakon proglašenja karantene, Hana je stigla u Lijepu Našu.

Kako provodi dane u vrijeme korona virusa, što čini kako bi pomogla drugima te ostale sitnice kojima se bavi pronađite u nastavku.

Donosimo vam 10 stvari koje Hana Hadžiavdagić Tabaković radi i #ostajedoma.

  1. "Radim od doma...i dalje je radno i u tom smislu, ništa se nije pretjerano promijenilo. U planu je nova kolekcija #OpetNajljepša"
  2. "Vodim ljubav češće nego inače"
  3. "Treniram online s mojom Evom Rusan"
  4. "Čitam knjige koje sam kupila na posljednjem sajmu pa nikada nisam stigla pročitati"
  5. "Zdravo se hranim i smišljam nove recepte"
  6. "Gledam filmove...o da, veliki smo filmofili Tarik i ja"
  7. "Roštiljam s prvim susjedima...radujem se tim malim druženjima kao da idem subotom van, a ne u vlastito dvorište"
  8. "Pričam na FaceTime s mamom i najboljom drugaricom u Sarajevu satima...planiramo putovanja kada ovo završi"
  9. "Odmaram glavu od ljudi, brzog života i poslovnog kaosa...obožavam i inače biti doma tako da meni ovo uopće ne pada teško, dapače podržavam kako bi se svi možda malo osvijestili i podsjetili se na prave životne vrijednosti"
  10. "Širim pozitivu na društvenim mrežama sve vrijeme, trudim se sada još i više podići svijest mladih ljudi o ljudskosti i humanisti. Također svakodnevno pomažem ljudima donacijama i to sam ostavila za kraj jer mislim da je to u svakom životnom trenutku sasvim normalno i da to ne treba isticati. To sam činila i prije korone i potresa pa činim i sada jer ,hvala Bogu, mogu."