10 stvari koje niste znali o Sarah Josipović

| Lifestyle |

#ostanidoma 10 stvari koje poznati rade kod kuće

Naša novinarka Ivana Mišković magistrirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. U slobodno vrijeme obožava otkrivati novitete u svijetu mode i ljepote. Zadnje dvije godine radi kao novinarka na Wall.hr te je svojim trudom i radom doprinijela razvoju našeg portala čime je brzo napredovala. U sklopu kampanje #ostanidoma " donosit će "10 stvari koje poznati rade o kuće".

Instagram/ @sarahjosipovic

Sarah Josipović, jedna od najpoznatijih mladih domaćih poduzetnica, pokretačica našeg portala te vlasnica event i PR agencije odlučila nam je otkriti 10 stvari koje nismo znali o njoj. 

Sarah Josipović se još kao 8-godišnja djevojčica zainteresirala za posao njezine majke i već tada joj je pomagala i u Milanu radila unutarnju inspicijenciju revije. Odrastajući proučavala je majčine knjige iz marketinga pa je i logičan slijed bio da studira i magistrira marketing. S 20 godina postala je direktorica Fashion Weeka Zagreb, a ubrzo je pod budnim okom i uz pomoć majke posao proširila i na brojne druge projekte, neki od njih su Food Film Festival Zagreb, Gastro Music Fest Zagreb te Split Spring festival. 

Instagram/ @sarahjosipovic

Jedna je od najpoznatijih mladih domaćih poduzetnica, ali tek je nedavno dobila najvažniju zadaću u životu. Postala je mama malog Maka, a osim kako se snalazi u ulozi majke, otkrila nam je i neke druge nepoznate, a zanimljive detalje iz svog života.

Instagram/ @sarahjosipovic

Donosimo vam 10 stvari koje sigurno niste znali o Sarah Josipović:

  1. Zove se SaraH, sa slovom H koje zapravo nije tiho i čita se. No zanimljivo je što se trebala zvati Bonnie i prva 3 tjedna života sve čestitke su joj stizale upravo na to ime. Inače, ima zanimljivo i neobično i krsno ime - Sandy, koje je dobila po svojoj krsnoj kumi Sandy koja danas živi u Americi.
  2. Najdraže jelo su joj škampi na buzaru. Ne voli slatko i ispred televizije radije jede špek. Osim škampa, obožava sve iz mora te tjestenine, a najdraži su joj caneloni sa špinatom njezine mame Suzy Josipović Redžepagić. (Recept nađite ovdje- Canelloni sa špinatom i ricottom).
  3. Mislila je da ne zna kuhati sve dok njezina mama nije izdala kuharicu "Mama zna!". Mama je kuharicu napisala kako bi je Sarah i njenim sestrama ostavila u nasljeđe. Tako je jednostavno napisana da je bez problema iz prve napravila i sarmu i pašticadu, a nakon toga je shvatila da ako se kuha s ljubavlju, sve ide vrlo lako. Danas ima malo manje vremena za kuhanje zbog Maka. Srećom, Jan vrhunski kuha.
  4. Kad je bila klinka od 15 godina, željela se tetovirati pa se odlučila za probnu BIO tetovažu - malog leptirića. Naravno i za tu je mama morala potpisati. Trebala je trajati tri godine. Danas, 17 godina poslije i dalje je ima i samo je nijansu svjetlija.
  5. Najdraže mjesto na svijetu joj je Palmižana, gdje ljetuje od kad je bila dijete. Jako voli i mjesto Stanići kraj Omiša gdje je isto ljetovala u djetinjstvu. Najdraže putovanje joj je bilo prije dvije godine u Australiju. Od Europe obožava Italiju i sve talijansko - jela, dizajn, stil, lifestyle, Aperitivo i pastu.
  6. Svog partnera Jana poznaje cijeli život jer su obiteljski prijatelji. Jedan zajednički poznanik im je rekao da su njih dvoje isti, da je Sarah njegova ženska verzija, a on njena muška.
  7. Majčinstvo ju je skroz promijenilo. Ne samo njene prioritete, što je normalno, nego je zbog sinčića Maka postala bolja i emotivnija osoba. Mogla bi cijeli dan provesti u maženju s njim, a kad joj se nasmije ili umazi, srce joj se rastopi. Nekad misli da bi ga mogla pojesti i smatra ga naprosto čarobnim.
  8. Jako je povezana sa svojom obitelji. Užasno su bliski i svakodnevno se vidi i čuje s cijelom obitelji - mamom, tatom i sestrama. Voli obiteljska druženja i ručkove, a iako su mala obitelj, svi se okupe uključujući i djeda Zdravka i tetu Lanu s njenom obitelji. Kao mala je s djedom i pokojnom bakom Nadom koju je obožavala jako puno vremena provodila na vikendici u prirodi u Samoboru i obožavala je te trenutke.
  9. Radoholičar je, jako voli svoj posao, evente, festivale, odnose s javnošću. Dok nije postala majka, mogla je bez problema biti na poslu do ponoći. I u trudnoći i sada i dalje radi koliko god može. A iako joj se sad nekad čini da zbog Maka nikad više neće raditi skoncentrirano i na razini na kojoj je radila prije, jako se veseli trenutku kad će joj mozak ponovno biti na 100 posto i kad će ponovo biti na visokoj razini izvrsnosti i koncentracije u svom poslu.
  10. Uskoro planira početi pisati razne članke, intervjue i predstavljanja u moms rubrici Wall.hr portala. Čim napokon pronađe malo slobodnog vremena u danu...

S nestrpljenjem iščekujemo povratak Sarah na naš portal te joj želimo da uživa u najvažnijoj ulozi svog života- majčinstvu.

Instagram/ @sarahjosipovic