10 stvari koje niste znali o Jeleni Lešić

| Lifestyle |

#ostanidoma 10 stvari koje poznati rade kod kuće

Naša novinarka Ivana Mišković magistrirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. U slobodno vrijeme obožava otkrivati novitete u svijetu mode i ljepote. Zadnje dvije godine radi kao novinarka na Wall.hr te je svojim trudom i radom doprinijela razvoju našeg portala čime je brzo napredovala. U sklopu kampanje #ostanidoma " donosit će "10 stvari koje poznati rade o kuće".

Jelena Lešić, jedna od naših najpoznatijih voditeljica i bivša Miss Universe Hrvatske nam je otkrila 10 nepoznatih stvari o sebi.

Jelena Lešić, poznatija pod djevojačkom prezimenom Glišić je jedno od naših omiljenih tv lica.

Šira javnost ju je upoznala prije 15 godina kada je osvojila titulu Miss Universe i ,kako kaže, imala najbolju godinu u životu. Danas je znamo kao Loto djevojku te voditeljicu emisije Auto market i lifestyle magazina Klub 7.

Osim najneugodnije situacije u karijeri te kako se rješava treme pred kamerama, lijepa voditeljica nam je otkrila još neke nepoznate stvari o svom životu.

U nastavku vam donosimo 10 stvari koje niste znali o Jeleni Lešić.

  1. “Rođena sam u Karlovcu gdje sam provela 3 godine. Nakon toga sam se poprilično puno puta selila, po mojoj slobodnoj procjeni više od 20 puta. Na jednoj adresi najduže živim upravo sad, 6 godina. Nadam se da ostajem tu još dugi niz sretnih godina.”
  2. “Kao dijete voljela sam se više igrati vani s autićima i visiti s grana nego graditi kućicu za Barbie lutkice.”
  3. “Ovisna sam o Čokolinu, uvijek sam jedva čekala večer da zaspem kako bih ga ujutro doručkovala. Tako da često imam po par mjeseci pauze od tog slatkog zadovoljstva.”
  4. “Sa 16 godina sam zaradila prve novce. Bilo je to 400 kn od revije i kupila sam si tenisice Nike. Bila sam si baš velika faca u razredu.
  5. “Najstresnija situacija u poslu mi je bila kada sam pola sata prije emitiranja uživo jednog velikog događaja shvatila da NISAM uzela podsuknju za haljinu koja je jednim dijelom bez tog dodatka bila prozirna. Samo sam potkošulju spustila dolje i pomolila se da nitko ne skuži ništa. Sva sreća, sve je dobro prošlo. Nešto smo i iz toga naučili.”
  6. “Dosta sam štedljiva, ali ipak najviše novaca trošim na kreme za njegu lica. Volim se trackati uvijek i rituali skidanja šminke navečer potraju dosta dugo.”
  7. “Najviše volim jesti pravu domaću hranu. Meso, krumpir na bezbroj načina, čvarke, slaninu, kobasice, a težim mediteranskoj prehrani. Vječita je to borba.”
  8. “Kad idem spavati računam hoću li uspjeti odspavati 8 sati, ako vidim da će biti manje od toga, budem odmah umorna tu večer unaprijed, za svaki slučaj. “
  9. “Pred kamerama imam puno manju tremu nego pred ljudima. Čim vidim dvoranu punu ljudi krenu se dlanovi znojiti, ali srećom već to znam prikriti i stabilizirati se tako da nema problema.” 
  10. “S 14 godina sam stalno vozila bicikl te sam dnevno znala prijeći preko 30 km, a sada se obožavam rolati, jedino ne znam baš kočiti. Jednom sam se bacila u jarak pokraj ceste samo da me ne pokupi auto. Ok, više to baš ne radim i napredujem sve više u kočenju. “

Prekrasnoj Jeleni želimo još puno uspjeha na privatnom i poslovnom polju, u što uopće ne sumnjamo s obzirom na njenu radnu etiku te savršeno odrađene projekte kojima nas uvijek iznova oduševljava.