10 stvari koje niste znali o Hani Hadžiavdagić Tabaković

| Lifestyle |

#ostanidoma 10 stvari koje poznati rade kod kuće

Naša novinarka Ivana Mišković magistrirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. U slobodno vrijeme obožava otkrivati novitete u svijetu mode i ljepote. Zadnje dvije godine radi kao novinarka na Wall.hr te je svojim trudom i radom doprinijela razvoju našeg portala čime je brzo napredovala. U sklopu kampanje #ostanidoma " donosit će "10 stvari koje poznati rade o kuće".

 

Hana Hadžiavdagić Tabaković, poznatija na Instagramu kao #OpetNajljepša nam je otkrila 10 nepoznatih stvari o sebi.

Bivša voditeljica i jedna od naših najpoznatijih Influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković se nedavno okušala u novoj ulozi- onoj modne kreatorice. Hana je osmislila liniju trenirki koje su prigodne za sve prilike i cijelu liniju označila svojom etiketom "#OpetNajljepša, a logo na trenirkama je glava konja. Time je Hana stala na kraj usporedbama nje i kobile te uvredama poput “Vrati konju glavu” od strane hejtera.

Osim dodatnih razloga zbog kojih je izabrala logo konja te estetskih korekcija koje je radila na svom tijelu, Hana nam je otkrila još neke zanimljivosti iz svog života.

Donosimo vam 10 stvari koje niste znali o Hani Hadžiavdagić Tabaković:

  1. Obožava sport, a od malih nogu se bavi skijanjem. Trenirala je sportsku gimnastiku 4 godine, skijanje 7, a danas je, uz skijanje, teretana njena velika ljubav.
  2. Oduvijek je voljela konje, njezin djed je imao ergelu u Sarajevu tako da je to obiteljska tradicija pa nije niti čudno da je danas konj zaštitni znak njezina brenda #OpetNajljepša.
  3. Sve do kraja srednje škole je željela upisati medicinu i biti plastični kirurg. Što je pošlo po krivu da se odlučila za novinarstvo, ni danas ne zna.
  4. U osnovnoj i srednjoj školi je obožavala povijest, a iz bosanskog jezika je bila na natjecanjima te osvojila razne nagrade iz pismenih radova.
  5. Jedina je žena koja u povijesti Prve gimnazije u Sarajevu nije otišla na maturalac, ali je zato bila kraljica maturalne večeri.
  6. Humanitarnim radom i pomaganjem drugima bavi se još od malih nogu, još kao dijete je dijelila prijateljima odjeću i obuću. Ne voli javno eksponiranje u tom pogledu.
  7. Iako joj je otac vozio rally, Hana nikad nije “padala” na automobile. Ne vozi, a automobil smatra prijevoznim sredstvom od točke A do točke B.
  8. Operirala je slijepo crijevo,žuč i krajnike, a što se tiče estetskih operacija, napravila je samo jednu - povećanje grudi.
  9. Redoviti je darivatelj krvi već godinama.
  10. Njena želja je jednog dana imati veliku farmu u Istri daleko od gradske vreve jer obožava životinje.

Hani želimo ostvarenje svih njezinih želja te puno uspjeha s brendom #OpetNajljepša , u što ne sumnjamo s obzirom na njenu razvijenu radnu etiku.