Osjetljiva tema o osjetljivosti

| Lifestyle |

Selfie u crvenom Valerije Đurđević
Valerija Đurđević

Wall.hr je u suradnji s našom kolumnisticom Valerijom Đurđević odlučio podržati njen novi projekt Put srca. Valerija Đurđević, po struci diplomirana ekonomistica, smjer organizacija i management, vlasnica je tvrtke Crveni ruž, napisala je 2 uspješna romana, piše tekstove za pjesme raznih izvođača, a novim projektom Put srca na svom You Tube kanalu, odlučila je pokrenuti motivacijsku platformu.

Naime, Valerija je nedavno prirodnim putem, slušajući svoju intuiciju, uspjela izlječiti hipotireozu, a u procesu traganja uzroka, došla je do otkrića koje joj je promjenilo život i unaprijedilo zdravlje. Isto sada želi dijeliti s čitateljima na Wall.hr-u te pratiteljima na svom You Tube kanalu.

U današnjem videu Valerija je dotaknula osjetljivu temu osjetljivosti. Jeste li i i vi osoba koju osuđuju cijeli život? Slušate li o tome kako ste preosjetljivi, da biste trebali očvrsnuti ili biti nešto drugo od onoga što zaista jeste? Niste sami. Poslušajte kako se nositi s "pretjeranom osjetljivošću" i što o tome misli naša kolumnistica.

Hipersenzitivnost