Prednosti i nedostaci "Medicinskog medija" nakon 6 mjeseci protokola

| Lifestyle |

Valerija Đurđević

Napokon je stigao i taj dan! Danas, 21. studenog 2016. godine, je točno 6 mjeseci otkako sam potpuno promjenila život i prehranu prema naputcima iz knjige "Medicinski medij: Što se krije iza kroničnih i neobjašnjivih bolesti i kako se konačno izliječiti". U novom videu dijelim prednosti i nedostatke protokola te što se točno promjenilo u mom životu u posljednjih pola godine.

Wall.hr je u suradnji s našom kolumnisticom Valerijom Đurđević odlučio podržati njen novi projekt Put srca. Valerija Đurđević, po struci diplomirana ekonomistica, smjer organizacija i management, vlasnica je tvrtke Crveni ruž, napisala je 2 uspješna romana, piše tekstove za pjesme raznih izvođača, a novim projektom Put srca na svom You Tube kanalu, odlučila je pokrenuti motivacijsku platformu.

Naime, Valerija je nedavno prirodnim putem, slušajući svoju intuiciju, uspjela izlječiti hipotireozu, a u procesu traganja uzroka, došla je do otkrića koje joj je promjenilo život i unaprijedilo zdravlje. Isto sada želi dijeliti s čitateljima na Wall.hr-u te pratiteljima na svom You Tube kanalu.

6 mjeseci na protokolu!