Gdje kupiti namirnice za protokol Medicinskog Medija?

| Lifestyle |

Valeriju Đurđević ljudi često pitaju gdje nabavlja potrebne namirnice vezano uz protokol prema knjizi "Medicinski Medij: Što se krije iza kroničnih i neobjašnjivih bolesti i kako se konačno izliječiti", Valerija danas dijeli informacije o tome gdje pronaći šumske borovnice izvan sezone, gdje nabaviti celer listaš (tzv. američki celer), gdje kupiti korijandar i slično.

Wall.hr je u suradnji s našom kolumnisticom Valerijom Đurđević odlučio podržati njen novi projekt Put srca. Valerija Đurđević, po struci diplomirana ekonomistica, smjer organizacija i management, vlasnica je tvrtke Crveni ruž, napisala je 2 uspješna romana, piše tekstove za pjesme raznih izvođača, a novim projektom Put srca na svom You Tube kanalu, odlučila je pokrenuti motivacijsku platformu.

Naime, Valerija je nedavno prirodnim putem, slušajući svoju intuiciju, uspjela izlječiti hipotireozu, a u procesu traganja uzroka, došla je do otkrića koje joj je promjenilo život i unaprijedilo zdravlje. Isto sada želi dijeliti s čitateljima na Wall.hr-u te pratiteljima na svom You Tube kanalu.

Gdje kupovati namirnice za MM protokol?