Kako jesti izvan svoje kuhinje kada pratite protokol Medicinskog medija?

| Lifestyle |

Večera

Kada krenete na protokol ozdravljenja prema savjetima iz knjige Medicinski medij, često ćete nailaziti na nerazumijevanje okoline, pa čak i vaših najbližih. Budući da je izbor namirnica ograničen isključivo na voće i povrće, sušeno voće i sjemenke, zna biti prilično izazovno jesti izvan doma gdje se nerijetko nude mesni, suhomesnati, mliječni proizvodi, pržena, pohana hrana, tjestenina ili žitarice. Iz tog razloga, Valerija je pripremila male savjete kako poštivati protokol dok jedete vani ili u gostima. 

Wall.hr je u suradnji s našom kolumnisticom Valerijom Đurđević odlučio podržati njen novi projekt Put srca. Valerija Đurđević, po struci diplomirana ekonomistica, smjer organizacija i management, vlasnica je tvrtke Crveni ruž, napisala je 2 uspješna romana, piše tekstove za pjesme raznih izvođača, a novim projektom Put srca na svom You Tube kanalu, odlučila je pokrenuti motivacijsku platformu.

Naime, Valerija je nedavno prirodnim putem, slušajući svoju intuiciju, uspjela izlječiti hipotireozu, a u procesu traganja uzroka, došla je do otkrića koje joj je promjenilo život i unaprijedilo zdravlje. Isto sada želi dijeliti s čitateljima na Wall.hr-u te pratiteljima na svom You Tube kanalu.

Što jesti dok ste vani ili u gostima?