Ocean Paradise - luksuz na moru

| Lifestyle |

Ocean Paradise jahta

Talijanski proizvođač jahti Benetti nedavno je predstavio prve slike svoje najnovije luksuzne jahte, „Ocean Paradise“. Jahta će biti predstavljena na nadolazećem Monaco Yacht Showu, koji će se održati od 25. do 28. rujna.

Ova 55 metara duga jahta izrađena je u „Livorno“ brodogradilištu u Toskani gdje je i prvi put stavljena u more. Dizajnirana je u skladu sa specifikacijama i po željama vlasnika jahte koji je bogati singapurski poduzetnik. Ova jahta kombinira najnoviju tehnologiju i ultra luksuzni dizajn i sva je tehnika, rasvjeta te rolete upravljana automatiziranim sustavima. Dizajn interijera temelji se na minimalističkim linijama s mješavinom prozirnih materijala i otvora na vanjskoj strani. Da bi u unutrašnjost prodirala prirodna svjetlost, u dnevnoj sobi, kao i u drugim prostorijama, napravljeni su veliki prozori preko cijeloga zida.

Ocean Paradise jahta
Ocean Paradise jahta

Ocean Paradise“ ima četiri kabine za goste s mramornim kupaonicama i glavni apartman s vlastitom terasom na pramcu na glavnoj palubi. Svaki detalj je pomno i luksuzno tretiran pa je tako i površina u unutrašnjosti ormara napravljena od kože. Gornja paluba je zamišljena kao privatni klub na plaži, opremljen sa solarijem, bazenom s vodopadom, teretanom, mini barom te s DJ pultom.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte taj rijetko viđeni morski luksuz.