Notes of Zagreb - mjesto gdje sve miriše na lepi Zagreb grad

| Lifestyle |

Notes of Zagreb

Centar Zagreba, točnije Skalinska pod brojem 2, odnedavno se može pohvaliti doista iznimnim mjestom kojem vlada osjetilo njuha - kućom mirisa "Notes of Zagreb". Slatka prodavaonica nudi različite oblike i vrste mirisa za prostore koji mogu biti savršen poklon ili suvenir za sve veći broj turista koji posjećuje grad Zagreb. U prodavaonici možemo pronaći difuzere sa štapićima za kuću, mirisne svijeće od soje s drvenim fitiljem, sprej za prostor, sprej za tkaninu, parfemi za pse i refile za difuzore koji će vas osvojiti na prvu.

Notes of Zagreb
Notes of Zagreb

Kako bi povezanost sa Zagrebom bila još veća, svaki je miris obilježen nekakvom povijesnom crticom, pričom ili dijelom Zagreba, stoga možemo pronaći miris s nazivom "The Witch of Grich(Grička vještica), "The Golden Bull" (Zlatna bula), "Upper Town" (Gornji grad) ili "The Well of Life(Zdenac života). Zagrebačka se povijest doista može pohvaliti svojim širokim obujmom, pa pretpostavljamo kako ideja za nove mirise neće nedostajati.

Notes of Zagreb
Notes of Zagreb

"Notes of Zagreb" mirisi namijenjeni su svima, ne ovisno o tome preferirate li cvjetne, voćne, puderaste, drvenaste ili slatkaste note. Svakako će vas osim ljubaznog osoblja i ugodnog ambijenta, različiti mirisi oduševiti te vjerujte da ćete se teško moći oduprijeti želji da si priuštite barem jedan miris (ako ne sebi, odnosno svome domu, onda nekome tko vam je drag). Kako se ne biste previše uplašili za svoj novčanik, cijene nisu visoke - kupiti se mogu proizvodi već od 85 kuna, a najviše se cijene kreću do 360 kuna. Više nemate ispriku kako niste znali što kupiti za rođendan jer vam "Notes of Zagreb" doista pruža širok izbor poklona kojem bi se svatko veselio.

Notes of Zagreb
Notes of Zagreb