Osmišljen poseban sladoled za PMS

| Lifestyle |

Koliko ste se puta, lijepe naše djevojke i žene, našle u onoj situaciji gdje nam je cijeli svijet i sve što se u njemu događa podređeno jednom pakiranju sladoleda s okusom čokolade, jagode, limuna, vanilije ili keksa? Sve zajedno je najbolje, to sigurno znate... E pa kako biste izbjegle traženje okusa koji bi vam se onih dana u mjesecu mogao sviđati vrijeme je za „PMS Ice Cream“.

"PMS Ice Cream"

Parker Jones je grafička dizajnerica iz Texasa koja je dizajnirala seriju naljepnica za sladoled s vrlo specifičnim demografskim obilježjem – za žene u PMS-u koje obožavaju jesti sladoled baš poput nje. Oznake na sladoledu razumiju kako se osjećate – „I Need Some More ili Trebam još“ čokolada s dodatkom mente i čokoladnih komadića, „Don't Come Near Me ili Ne približavaj mi se“ mliječna čokolada s dodatkom sljezovih kolačića te „I Think I'm Dying ili Mislim da umirem“ jagoda.

Iako do sada sladoled još nije u prodaji, grafička dizajnerica je u ozbiljnim pregovorima s nekoliko sladolednih komapnija te uskoro možemo očekivati i stvarne proizvode, odnosno sladolede koji su prijekopotrebni ženama u PMS-u diljem svijeta. Recimo NE PMS-u!

"PMS Ice Cream"