Najpopularniji trendovi vjenčanica za proljeće 2015.

| Lifestyle |

Monique Lhuillier

Bilo da je vaš stil vjenčanja klasičan i tradicionalan ili moderan i trendi - ova 4 prekrasna trenda koja viđamo u dizajnu vjenčanica neće vas ostaviti ravnodušnima! Dajte si vremena s odabirom odgovarajućeg stila i kroja svoje vjenčanice i nemojte biti u strahu od eksperimentiranja s netradicionalnim modelima. U nastavku pogledajte top trendove koji vladaju u svijetu vjenčanica koji bi vas mogli inspirirati i za vašu...

1. Netradicionalne boje

Dodavanje boje vašoj garderobi može se odnositi i na vašu vjenčanicu. Mladenke obožavaju ovaj trend i počele su uključivati boje u svoj poseban dan - i to vrijedi za sve od cvijeća do haljine. Nijedna nijansa nije nemoguća, ali najpopularnije su prljavo roza, pastelno breskvasta i blago tirkizna. Ovaj trend svakako se odnosi na nešto inovativnije i hrabrije mladenke.

Carolina Herrera
Carolina Herrera

2. Cvjetne aplikacije 

Proširite svoje horizonte ove sezone i dodajte svojoj haljini aplikativne cvjetne detalje. Ovaj trend odgovara svim krojevima i modelima vjenčanica, bilo da ih ukomponirate u gornji dio svoje haljine ili želite da spontano padaju niz suknju. Ovaj trend ćemo definitivno puno viđati u nadolazećim mjesecima!

Theia Sleeveless Petal Gown
Theia Sleeveless Petal Gown

3. Čipka

Ako je tradicionalna čipka vaš favorit - onda ste napokon došli na svoje! Mladenke više ne nose čipku samo u hladnijim zimskim mjesecima već pronalaze alternative kako nositi ovu sofisticiranu tkaninu i u proljeće. Visoki izrezi i dugi rukavi samo su neki od načina kako mladenke nose ovaj elegantni dizajn na svojim haljinama iz snova.

Monique Lhuillier
Monique Lhuillier

4. Nestrukturna haljina

Kada govorimo o potrazi za savršenom haljinom, ponekad pretraživanje kategorije nestrukturiranih modela je upravo pun pogodak! Dizajnerica Jenny Packham je stručnjakinja u stvaranju ovakvih sofisticiranih lookova.

Jenny Packham
Jenny Packham