Najluksuzniji spa centri na svijetu

| Lifestyle |

Bulgaria spa u London

 

Putovanja, iako se često smatraju ugodom mogu biti itekako zamorna, naročito ako je riječ o onima poslovne prirode. Zato savršeno mjesto za svakog svjetskog putnika jesu razni spa centri koji su u posljednjih nekoliko godina doživjeli pravi zamah. Malo smo se potrudili i za vas istražili gdje se kriju jedna od najluksuznijih i najljepših svjetskih izdanja ovih poznatih oaza relaksacije i mira.

Dheva Spa i wellness centar u Mandarin Oriental Dhara Dhevi  hotelu na Tajlandu
Dheva Spa i wellness centar u Mandarin Oriental Dhara Dhevi hotelu na Tajlandu

1. Dheva Spa i wellness centar u Mandarin Oriental Dhara Dhevi hotelu  na Tajlandu smatra se jednim od najljepših svjetskih spa centara. Zauzima 3,100 četvornih metara, a prožet je skulpturama koje prikazuju svetu životinju te prepoznatljive budističke motive. Interijer uključuje 18 soba sa za razne tretmane ukrašene azijskim antikvitetima, mramornim pločama te tajlandskom svilom.

Stark Amangiri Spa u Utahu
Stark Amangiri Spa u Utahu

2. Stark Amangiri Spa u Utahu iskorištava prednost svojeg pustinjskog okruženja s pogledom na sušne ravnice i krševite stijene. Tretmani se rade na holističkim principima i ljekovitoj tradiciji stanovnika Navajo koji nastanjuju područje oko Amangiri lječilišta. 

Spa u MAIA resortu na Sejšelima
Spa u MAIA resortu na Sejšelima

3. Spa U MAIA resortu na Sejšelima zamišljen je na vrlo jednostavan način. Sama priroda okruženja doprinosi toj jednostavnosti. Sastoji se od tri slamnata paviljona, okružena vrtovima, a tretmani se odvijaju na svježem zraku s odličnom melodijom, cvrkutom ptica i obližnjih slapova. Savršeno za potpunu relaksaciju i opuštenja od nakupljenog stresa.

Bulgaria spa u London
Bulgaria spa u London

4. Bulgari Spa u  Londonu možda izgledom djeluje kao hladan i tmuran prostor no sva raskoš i udobnost koju pruža uskoro će vas razuvjeriti. Zanimljivo je da se nalazi pod zemljom u blizini robne kuće Harrods u Knightsbridgeu. 25 metara dug bazen,najveći u bilo kojem hotelu u Londonu, 2 etaže te 2000 četvornih metara prostora doprinose njegovom velebnom izdanju.

Spa u Velassaru  na Maldivima
Spa u Velassaru na Maldivima

5. Spa u Velassaru  na Maldivima teži omogućiti opuštajuću atmosferu za svoje goste što je više moguće. 10 soba za tretmane i paviljon za jogu smješteni su na bistroj vodi kao ovaj mali bazen prikazan na slici. Savršeno mjesto za svjetske putnike kako bi se odmorili nakon svog dugačkog putovanja.