Najekskluzivniji party na Jadranu ikad

| Lifestyle |

Martinis Marchi dvorac

Ovaj vikend održan je najluksuzniji i ekskluzivniji party koji je Jadran vidio. Druženje ljubitelja Sunseekera jednostavno nazvano Renedezvous po prvi je puta održano i u Hrvatskoj i to u prekrasnom dvorcu i marini Martinis Marchi. Otok Šolta ugostio je brojne inozemne i domaće ljubitelje ovih morskih ljepotica te je bio idealna kulisa za proslavu još jedne uspješne godine luksuznog proizvođača jahti - Sunseekera.

U popodnevnim satima u Maslinicu su počele pristizati impresivne Sunseeker jahte, nakon čega su gosti mogli uživati u cjelodnevnom luksuznom programu: relaksirajućim tretmanima u spa centru, tretmanima uljepšavanja, prekrasnom pogledu i turama iz helikoptera, test vožnjama sportskih auta Wiesmann koji su samo za ovu priliku dovezeni iz Njemačke, Superhawka Sunseekerovog glisera, te Sea boba, najbržeg vodenog skutera za djecu, ali i za odrasle.

Na ovom događaju koji je svim Sunseeker klijentima pružio nezaboravno iskustvo na jednom od najljepših hrvatskih otoka te na čak tri bajkovite lokacije bilo je 150 gostiju i 30 Sunseeker jahti od 14 – 40 metara koje su se usidrile se u novoj, modernoj marini Martinis-Marchi koja je smještena uz povijesni dvorac. Ambijent okruženom blistavim, tirkiznim morem i maslinicima i dvorac koji je na ovoj lokaciji od 18. stoljeća bili su idealno mjesto za najluksuzniji party na Jadranu.

Ekskluzivni Rendezvous white party započeo je u sumrak s pogledom na čaroban zalazak sunca i nikad elegantniju Vlatku Pokos koja je predstavila uvažene goste: gosp. Torstena Sieckmanna – CEO Sunseekera Germany, goste iz Velike Britanije gosp. Stewarda McIntyrea – direktora Sunseeker Internationala i gosp. Seana Robertsona – direktora prodaje Sunseeker Internationala te gosp. Marka Torića – direktora Sunseeker Germany Adria d.o.o. – regionalnog zastupnika Sunseekera,  a koji su pozdravili sve prisutne. Pravi delirij nastao je kada je u impresivan amfiteatar kročila Ana Rucner i njeno magično violončelo. Publika je oduševljeno prihvatila njene uvijek posebne izvedbe Ode radosti, Kan kana, Jovano, Jovanke, Linđa i dr. Spektakularnim nastupom oduševila je publiku i uvela ih u nastavak večeri.

Gosti su nakon toga prošetali najdužim viđenim crvenim tepihom u Hrvatskoj koji je bio postavljen uzduž cijele marine i uz treptaj svijeća nastavili večeru uz vrhunski kavijar i Balik loson Sunseekerovih partnera Caviar House & Prunier, prezentaciju luksuznih satova Breitling te najfinije cigare Cluba Mareva iz Splita.

Na trećoj lokaciji, bazenu dvorca Martinis Marchi započeo je kasno večernji show uz najljepše hrvatske manekenke Vedranu Linardić, Tinu Katanić, Lorenu Kovač, Rahaelu Barić, Martinu Čular, Andreu Atanasov, Lanu Kuduz, Jelenu Denonu i modele skulpturalnog dizajnera nakita Ivana Midžića, ekskluzivne brendove XYZ-a: Burberry, Dsquared2, D&G, Emporio Armani, Jimmy Choo, Salvatore Ferragamo, Herve Leger, Boss i dr. te plivačice sinkro kluba Mladost iz Zagreba. Vrhunac večeri bio je vatreni nastup Ane Rucner koja je zajedno s manekenkama izašla u kupaćem kostimu, izvela „Lambadu“ i sve oborila s nogu.  Večer je kulminirala spektakularnim vatrometom, a sam party nastavio se do ranih jutarnjih sati uz poznatog DJ-a DonToma. Maslinica je u subotu uistinu izgledala impresivno, baš poput mondenog St. Tropeza ili Monte Carla!

Uspješan i nezaboravan event za koji se nadamo da će postati tradicija završio je Kapetanovim brunchem u nedjelju, ponovo u idiličnom ambijentu Martinis Marchi restorana. Moramo priznati da nam se čini kako su svi gosti koji su imali prilike dobiti poziv na ovaj event zahvaljući činjenici da posjeduju Sunseeker jahtu pravi sretnici. Vikend uz jahte, svijeće, cvijeće, ekskluzivne modne revije, senzacionalne nastupe, spa tretmane, vožnju helikopterom, eksluzivnim automobilima i jahtama te kavijar, ekskluzivni nakit, satove i cigare zaista je nešto što ni jedan grad na Jadranu do sada nije vidio ni doživio. Zahvaljujući Sunseekeru i Martinis Marchiju Hrvatska je dokazala da ima ogroman potencijal za razvoj luksuznog turizma.

Torsten Sieckmann, CEO Sunseeker Germany izjavio je: "Ovo je bio fantastičan događaj, a Martinis Marchi idealno mjesto za njega. Svi smo se odlično zabavili, a posebno nas je oduševio veliki odaziv što samo potvrđuje da smo i u ovoj regiji na pravom putu. Bilo nam je zadovoljstvo družiti se s međunarodnim klijentima na Jadranu, a Sunseeker Rendezvous možemo zabilježiti u  kalendaru i za iduću godinu. "

 

O Sunseekeru

Više od 50 godina, ova poznata britanska tvrtka, Sunseeker International d.o.o sa sjedištem u Pooleu (Velika Britanija) gradi luksuzne motorne jahte koji imaju svjetsku reputaciju. Raspon Sunseekerovih luksuznih motornih jahti seže od Portofino 40 do 46 metarske jahte. Ukupno 180 brodova godišnje u Sunseekeru proizvede 2.200 zaposlenika.

Sjedište Sunseeker Germany nalazi se u Hamburgu, s uredima u Neustadtu (Baltičko more), Port Adrianu (Mallorca), Zurichu, a Kina je službeni prodajni i servisni partner za Sunseeker jahte u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Belgiji, Luksemburgu, Mallorci, Poljskoj i Regiji istočnog Mediterana koje uključujuću zemlje kao sto su Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Mađarska, Crna Gora, Makedonija, Rumunjska, Srbija i Slovenija.

Sunseeker Germany Adria d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu i područnim uredima u marini Ičići (Istra), marini Frapa, Tribunj (Kornati), Marini Lav (Split) i uskoro u Crnoj Gori službeni je prodajni i servisni partner za Sunseeker motorna plovila za istočni Mediteran.

Već 40 godina, zaposlenici i stručnjaci Sunseeker Germany simbol su pouzdanosti i profesionalnosti. Glavni fokus pridaju prodaji i servisu jahti Sunseeker koja je već nekoliko puta osvojila "Gold Award" kao priznanje za izvrsnu uslugu.

O Matinis Marchiju

Hotel i restoran Martinis-Marchi smješteni su u povijesnom dvorcu u Maslinici, na zapadnoj obali otoka Šolte, ambijentu okruženim blistavim, tirkiznim morem i maslinicima, a nude luksuznu hotelsku uslugu, restoran a la carte i modernu marinu. 2001. godine započinje temeljito obnavljanje dvorca i marine pod strogim konzervatorskim naputcima i kontrolom te mu se krajem 2004. vraća stari sjaj kakav i zaslužuje. Sama marina može primiti 50 jahti do 40 metara, a uz nju se nalaze i amfiteatar s prekrasnim parkom te Martinis Marchi Heritage hotel i restoran

Spoj tristo godina starog kamena i modernog bazena izgledaju upravo fantastično. Kamene fasade skrivaju dvije saune, dvoranu za prezentacije i sastanke, veliku sobu za dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom, vinski podrum, restoran, sobu za relaksaciju s klavirom, prostranom terasom uz bazen... Sve za potpuni užitak. Za one najzahtjevnije, kompleks je opremljen i privatnim helidromom.

Uz poznati luksuzni Hotel Heritage i restoran Martinis Marchi sagrađena je moderna marina s tuševima, recepcijom i kafićem s terasom. Na južnoj strani luke niknuo je valobran dužine  90 m koji svjetionikom na svom kraju označava produžetak stare rive. Potpuno opremljena riva obložena je kamenom te raspolaže s preko 50 vezova u moru. U Maslinici siguran vez mogu pronaći i velike jahte, dužine do 30 m, a s vanjske strane valobrana i veće.

Novi pješački prilaz rivi oblikovan je kao šarmantna arena ukrašena mediteranskim parkom koji čini masliničku luku novom zvijezdom Jadrana.