Najbolje fotografije snimljene iPhone-om

| Lifestyle |

1. mjesto - Holly Wesley

Natjecanje iPhone Photography Awards pokrenuto je prije sedam godina, a ove godine stručni žiri morao je pregledati tisuće fotografija iz čak 38 zemalja kako bi odabrali pobjednike. Pravila ovog natjecanja su jednostavna, fotografije moraju biti snimljene iPhoneom ili iPadom i ne smiju biti dorađene u programima poput Photoshopa. Doduše, natjecateljima je dozvoljeno korištenje aplikacija za iPhone poput Hipstamatica ili Camerabaga.

2. mjesto Brolin Roney
2. mjesto Brolin Roney

Prvo mjesto na natjecanju osvojila je Holly Wesley, iz Argylla u Škotskoj, sa svojom fotografijom konja. Drugo mjesto pripalo je Brolin Roneyu za fotografiju proslave Indian Holi u Utahu, a treće Bobu Weilu iz Newport Beacha u Kaliforniji, za fotografiju žene u sniježnoj oluji u St Petersburgu. 

3. mjesto Bob Weil
3. mjesto Bob Weil

Nedavno je Apple priopćio kako se u svijetu iPhoneom snimi više fotografija nego bilo kojom drugom kamerom, a fotografije ovogodišnjih pobjednika pokazuju i zašto je ovaj podatak točan te kolike su mogućnosti kamere na iPhoneu. Koristite li i vi svoj iPhone kao fotoaparat?

iPhone Photography Awards
iPhone Photography Awards