Savršen proizvod za svaku mamu i tatu

| Moms |

Svaki roditelj zna da je jedna od najgorih stvari s malom djecom – pospremanje igračaka… Vaši mališani naravno na samim početcima ih neće pospremati sami, ali ih vrlo rado sve izvade iz kutija i maknu s mjesta na kojima inače stoje. Upravo smo se zbog ovakvih problema zaljubili u proizvod koji je jako popularan među mama diljem Europe - Play & Go vreća za igranje i igračke. 

Play and Go

Igračke ispod kreveta, na podu, u košari s rubljem, jednom rječju posvuda, i pravo je ova “vreća” rješenje takvih preoblema, a još je i zabavna. 

Play and Go

Play and Go, zapravo je prostirka na kojoj se vaš mališan igra, napravljena je od debelo i jako čvrstog, gusto tkanog pamuka i nakon igre pretvara se u vreću za igračke. Odličnog je dizajna, širine 140 centimetra i dolazi u jako puno uzoraka tako da paše u uređenje svakog doma. Može stajati na podu, a može negdje i visiti. 

Play and Go

Ono što je toliko fenomenalno je da kada se vase dijete igra s recimo Lego kockama čije je broj na podu bliži milijunu nego stotini vi samo povučete konop na kraju prostirke i svi su “legići” unutar vreće.

Play and Go

Sama prostirka može se koristiti unutar stana, ali parka ili plaže jer se jednostavno održava i pere što je danas jako bitno mamama i tatama.

Play and Go

Ovaj odličan proizvod osmislila je belgijska kreativna kompanija koja na njega daje i garanciju od tri godine, a najavljuju kako je ovo tek prvi proizvod iz njihove radionice koji će poticati kreativnu igru, činiti djecu sretnom, a time usrećivati i roditelje. Ove se vreće mogu kupiti i u Zagrebu u Marketu po cijeni od 325 kuna.